onsdag 26 januari 2011

Fika

Idag har vi [jag och Tove] varit hemma hos Carina med de andra mammorna och bebisarna också :) Fikade och snackade massa :) Alltid lika trevligt! Skönt att ha några att umgås med och som har barn i samma ålder som jag :D För de skiljer ju bara 1 månad på den äldsta och den yngsta :)
Jag och Tove har ju ju inte varit med och träffat alla på ett tag så de va kul att se hur alla växer.. Man tycker ju inte de händer så mkt men när man ser alla andras bebisar/Barn så ser man ju att dom visst växt, massor!!
Skönt [men kallt!!] väder idag med :) Tur jag har mina fina termobyxor [röda med vita palmer på, haha] så jag inte frös :) Jag och två till gick tillsammans upp till Carina, skönt :) E ju en bit men man behöver ju röra på fläsket ibland ju ;) Snart e de ju bra på vägarna och så igen så man kan använda vagnen mer hemma! Nu ligger den ju bara i bilen så länge vi inte är i hjo och går.. Vill ju inte gå 1 meter ut på vägen med Tove i vagnen.. Inte på en 70 väg där ingen håller hastigheten!! Så de får vänta med vagnpromenader tills en del av snövallen på vägen är borta..

Tack Camilla! Och tack för tipset med salvan, nu ska jag smörja med den ist och hoppas de blir bättre :) Ja, tack Carina för den goda fikan :D

Redan onsdag idag :O
Så med andra ord är det Sveriges mästerkock och Fuskbyggarna på tv ikväll :)

Imorrn är det sopplunch på ÖF :) Får se om vi åker dit, men tror vi gör de! Trevligt att träffa lite annat folk än bara vara hemma ju ;)

1 kommentar:

priscilla sa...

Hej har en tävling nu på min blogg om ett baby kit :-) var med och tävla. Snygg blogg design