Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

onsdag 18 mars 2009

Gårdagen och dagen idag!

Skrev inte igår, orkade inte:( Vart en lång dag ju!
Va på ams vid 11, klar där vid 12.15 ungefär.. Sen skulle jag hemm, blev inte som jag tänkte direkt..
Krockade eller körde av vägen iaf.. Rakt in i två stoooora träd, stockar, eller nåt.. Flyttade dom en bra bit, fattade väl inte riktigt att de va så illa först.. Bilen jag mötte i kurvan vände och hjälpte mig..
Kom ju utanför vägen med däcken så sladd fick jag, därför jag hamnade i diket med träden.. Ek:ar va de.. Så inga lätta saker direkt.. Bilen åkte till volvo i skövde med ass-kåren.. Jag och älskling, som fick lämnat jobb åkte hemåt.. Ringde runt lite, för va ju tvungen att åka till sjukan ju! Ont, lite känningar i nacke och rygg..
Chocken kom väl inte förren älskling kom dit, då hade de stannat nån bil till.. Skakade och frös och tårarna kom, isch!
Va på sjukhuset lite innan två, kom in direkt och på men sån jävla krage.. Hann inte ens kissa innan, bäcken fy bubblan!! Men kunde ju inte hålla mig flera timmar så och docktor vägrade låta mig gå upp på toa..
Två doktorer som kollade och kände, skickad till röntgen, tog säkert tio bilder och sen vänta i två (TVÅ!!) timmar så kom röntgen-pers på att nån bild inte va bra så in igen och ta två till.. Och sen kollade dr på bilderna och konstaterade att de inte va ngn fara men att jag nog skulle ha ondare idag.. Uppmärksam på stickningar och sånt ut i händer och fötter, sen fick vi åka hem.. Då va klockan lite över 20.00..
Så hade de inte vart för röntgen-pers så hade de gått fortare.. Men men.. Gick ju relativt fort ändå så..
När vi kommit hem igår, eller ja, redan i bilen började jag känna lite ondare i ryggen.. Har ju ingen perfekt rygg sen innan heller ju.. Gjorde ont typ vid skuldrerna.. Men inget att göra ngt åt, tog en smärtstillande/muskelavslappnande pilla och satte mig i soffan..
Idag har jag lite ont i nacken, men har vart med om värre.. Men jobbigt ändå.. Men sålänge jag sitter stilla så e de ingen fara.. Men hur lätt e de å göra de då!?
Men behöver vila lite känner jag, helt mör i kroppen..
Får väl se vad dom gör med bilen, lär nog bli skrot.. Tror inte dom lägger pengar på att fixa den.. Va ju i princip bara mos på förarsidan.. Eller kanske inte mos..
Men de trillade ut lite saker, däcket kröktes, dörren gick knappt att varken öppna eller stängas, huven blev böjd och därmed tror jag att grejer i motorn blev flyttat.. Nån kabel till lyset gick paj med.. Så de blev ju rejält intryckt iaf.. Får se vad som händer..
Och inte nog med de så startade inte älsklings bil imorse:/ Skulle ju avvakta med hyrbil då vi kunde använda hans bil, men icke! Så han fick snällt gå dom tre km till jobb imorse:P Men de va ju fint väder iaf.. Så de va ju alltid nåt:)
Ska se om jag orkar mig ut senare med.. E ju synd att bara sitta inne i detta fina vädret.. Men får se hur jag mår sen..
Så nu vet ni vrf jag inte skrev igår..
Ha en bra dag alla bloggare!
För nu ska jag lägga mig och vila i soffan ett tag tror jag..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du hade änglavakt gumman <3 Älskar dig massvis <3

Anonym sa...

Tur att du klarade dig undan lindrigt! Kunde gått riktigt illa =/ Var rädd om dig :)

Anonym sa...

usch tur att du klarade dig så bra som du gjorde !!

Anonym sa...

Viken tur du hade. Var glad att det inte är värre än lite värk.

Anonym sa...

ha!det e därför jag bara åker med dig när jag e full!!!hehehe!!kram på dig!!