fredag 6 juli 2012

Alice

Dagen tog en oväntad vändning. var precis på väg att åka till Toves nya dagis för ett besök nu innan dom sommarstänger. För hon går ju full vecka när semestern är slut i v.32.. Har bara varit där en gång men men. Det blir nog bra ändå..

I alla fall, Alice smet ut. Och sprang ut på vägen mitt framför en bil. Eller inte framför, bilen träffade henne precis bakom framhjulet.
Alice skadade bakbenet, blödde lite från samma tass. Men verkar i övrigt ha klarat sig bra. SKREK gjorde hon <3

Åkte in till djurkliniken i Skövde direkt. Ringde dagis och djurkliniken i bilen. Hon fick en kanyl i ena tassen, gick inte att sätta i båda för hon ryckte bara tillbaka ena benet. Hon fick smärtstillande och dropp. Dom försökte röntga henne med fick inte så bra bilder på benet. Verkade inte som det fanns några inre blödningar.
Så på det viset är det ju skönt att det troligtvis "bara" är fel på ena benet.
Men eftersom dom inte fick så bra bilder ska dom nu vänta ut tiden lite så värsta chocken får lägga sig lite och hon inte stressas mer. Så runt 15:00 ska hon sövas och röntgas igen. Så skulle dom höra av sig till oss om hur läget är.

Troligtvis blir hon skickad till Alingsås i vilket fall oavsett vad röntgen visar. Så dom får observera henne och så. Är benet brutet blir det operation, även den i Alingsås. Men får mer besked när dom ringer.


4 kommentarer:

Dessie sa...

Tänker på er <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Lizette sa...

Usch! Hoppas att hon iaf slipper en operation och att hon blir bra snabbt.

Mikaela sa...

Nej va tråkigt att höra!! Hoppas verkligen hon klarar sig! Uppdatera oss så vi får veta hur de går.

Jessica sa...

Ush så hemskt. Hoppas hon blir bra snart <3