torsdag 5 juli 2012

Billigt!

Idag har vi varit på sjukhuset. Sjukgymnasten hade ju ordnat en ny remiss till ortopedtekniska för en ny skena till Tove. Den vi har nu ger två ganska stora blåsor. Ska den inte göra. Så nu gipsade vi hennes fot på nytt så får vi hoppas att han hinner färdigställa den nya skenan innan han går på semester! han har nästa vecka med på sig :O Får se.. Skulle det inte bli bättre med den vi har nu skulle jag höra av mig igen och se om någon annan kan göra klart den.
Han fixade i alla fall till den lite så får hoppas det inte skaver lika mycket nu :)

Var in på maxi innan vi åkte hemåt. Tänkte åkt direkt till sjön men Tove somnade i bilen så jag åkte hem och la henne i sängen istället. Var hemma 12.30 och hon sover än ;)
Utan lunch i magen, så hon lär ju vara jättehungrig när hon vaknar :/
Köpte vattenmelon [hel, kärnfri] för 3.95Kr/kg. Perfekt i värmen :)

Fortfarande en bränd kräfta på axlar och rygg. Så kanske lika bra att det inte blev sjön eller badet idag ;) Ska se om det går att rengöra lilla poolen så kan vi ha den istället. Den stora är för stor att blåsa upp själv :P Får se om pappa får med sig pumpen så kan vi ta med den poolen till deras stuga nästa vecka när dom kommer upp. Äntligen har dom hittat stuga, men är så när man är sent ute på högsäsong! ;)

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 9 Troll♥ sa...

Vad mysigt att pappa/morfar kommer upp och att de fann en stuga! Gött med vattenmelon också :) men kärnfri?! är det verkligen sant haha... Hoppas att det ordnar sig med skenan nu.

Massor med kramar till er!