onsdag 4 juli 2012

Tove 2år

Från och med idag har vi en två åring i huset :) Känns helt otroligt att det redan gått två år! Och vad det hänt saker under dessa två åren, helt sjukt egentligen.. På alla sätt och vis, men helt underbart att få uppleva det! Och att dessutom få göra det en gång till. Obeskrivligt! :) Det börjar sjunka in nu, men det tar ng ett tag till innan man riktigt vågar hoppas och tro på det fullt ut.

Tove kommer vi fira mer en annan dag. Svårt nu mitt i semestern när många är iväg på olika håll och kanter ;)

Dagen idag har spenderats på badet i Hjo. Resultatet av det är några brända armar och två röda ryggar. Ops! Denna klantiga mamman glömde ju solskyddet hemma :/ FAAAN! Men hon verkar inte ha ont i alla fall. Skönt det. Hon har ju inga BH-band som skaver på axlarna direkt ;) Haha..

Har varit isolerade i en vecka och lite till nu. Precis börja ge oss ut bland folk igen. Anledningen till det är att Tove en dag i förra veckan, helt plötsligt från ingenstans blev extremt gnällig och mammig på förmiddagen. Tog upp henne och då kräktes hon. Kändes jättevarm. 39 i feber. Sov middag både förmiddag och efter lunch den dagen.. 40.1 på kvällen. Nästkommande dag var hon rödprickig över HELA kroppen!
Dagen efter det fortfarande feber, började komma blåsor. Liknande finnar typ.
Kontakt med både vårdcentral och barnavårdcentral. Men ingen hade "tid" att kolla på henne. Dock precis som mina misstankar sa dom att det lät som vattkoppor.
Höll koll och visst ändrade prickarna sig i de tre steg vattkoppor gör. Det som var besvärligt var att dom satte sig i munnen, gommen, tungan, underliv och rumpa. Ja förutom på armarna, benen och i ansiktet. MEN dom kliade inte, tur va väl det för de i munnen va besvärligt nog.

Men som sagt så är hon bra nu. Skönt att ha det avklarat i alla fall :)

Mitt uppe i semestern. Gott! Ännu bättre är det ju att det kommit lite sommarvärme istället för regnet vi hade.

Var i Danmark en vecka runt midsommar. Så fint och skönt att komma iväg :) Kommer bilder i ett annat inlägg.

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥Mamma till 9 Troll♥ sa...

Grattis till er tjejja!! Ge henne en kram från mig! Nu hoppas jag att vi ses snart.

Massor med kramar till er!!