onsdag 17 november 2010

2:a gången idag

Pratade ju med BVC imorse, men en som inte jobbat där på över 6 månader och inte hade nån vidare koll på nåt.. Nu ringde de en annan och hon hade inte fått veta att jag ringde förren nu.. Suck.. Men iaf, hon hade fått veta att jag inte kunde på måndag så hon ville ge mig en ny tid! :) Hon hade tjockt imorrn så de va omöjligt.. Hon sa att K kunde ringa ang. tid på ev. fredag eller annan tid i början av nästa vecka.. Men fredag blir ju dumt eftersom att vi har babysimmet då.. Och måndag och tisdag jobbar jag och de blir sånt rännande fram och tillbaka då.. Så tiden hon hade på onsdag till mig verkade få gå bra då..
Så, klockan 13.00 på onsdag ska vi dit på 4 månaders koll, grejen e bara den att på onsdag är hon 4 månader och 3 veckor!! Visst, BVC e frivilligt.. Men jag vill ha lite koll, med tanke på maten och sånt sista tiden.. (som jag skrev innan idag..)
Och de kommer bli tätt mellan 4 och 5 månaders kollen nu.. Men så får de bli då.. Vill ha kontrollerna så nära månads-dagen som möjligt så man lättare kan jämföra och sånt.. Hålla koll liksom.. Så då får de ju bli antingen veckan efter, alltså V. 48 eller V.49 för 5 månaders kollen.. Men de får vi väl se när dom har tid för de?

Stoppat in en maskin tvätt för en stund sen med, ska ner å vika de torra så jag kan lägga in de i garderoben sen.. Eller imorrn ;)
Ska fixa lite i köket nu tänkte jag, kanske möblera om i tv-rummet med? Men de kanske inte blir bra så som jag tänkt.. Kan ju inte koppla om datorn till tv:n då och de blir ju så dumt.. Får väl vänta med de tills vi fått tillbaka Pers dator?
Men ska iaf försöka städa så mkt de bara går nu så vi kan få lite ordning och reda här hemma.. Så antar att detta är ett bra tillfälle då Per inte är hemma och Tove sover?

Jaa, de e de nog.. Hopp och iväg!! Bye

2 kommentarer:

Dessie sa...

Va bra att där fanns en tid ändå, fast de blir lite sent :P Höhö. Puuuuuuuuuuuuuuuuss ;)

♥TrollMorsan♥ sa...

Tråkigt det där med BVC. Hade dom ingen öppen vägtid?! Det är de jag tycker är bäst med Tidaholm för dom har öppen vägtid Tisdag 13-15 eller Onsdag 9-11 :) Toppen enligt mig :)

Kram på er