onsdag 24 november 2010

Hur tänker du?

För höga ljudnivåer på förlossningen i skövde, högre än vid rockkonserter tydligen.. Så personalen ska erbjudas hörselskydd!

Detta sa dom nyss på de lokala nyheterna här i skaraborg! Haha.. Jag hade nog blivit stött om de kommit in en bm eller läkare till mig under min förlossning med hörselskydd.. Nu menar dom nog inte såna stora kåpor utan såna man trycker in i örat, men ändå.. Hur ska dom då kunna höra vad man försöker säga!?
Visst, nu skrek ju inte jag massor (tror jag!?) iaf inte utanför lustgasmasken ;) hehe.. Men jag hörde ju hon som låg i rummet bredvid.. Kan tänka mig att ljudnivån är rätt hög i de rummet då med om jag hör de i rummet sidan om.. Men iaf!

Då skulle personal på förskolan också haft hörselskydd eller? För på de förskolor jag varit på har de varit hög ljudnivå på.. Eller?

Hur tänker du om detta? Hur hade du reagerat?

1 kommentar:

pernilla sa...

hej, vi skrev ett tag på familjeliv=)
jag läste också om ljudnivåerna, helt sjukt fast jag fattar varför! och på min sons dagis så har personalen faktiskt hörselproppar när det blir för högljudt! det gillar jag inte alls! då kanske de inte hör vad som händer överallt..!