tisdag 7 december 2010

Vardagen idag

Så, då har jag jobbat klart för denna helgen.. Nu jobbar jag inte förren på måndag igen :P Lite dumt att de e sånt gap mellan arbetspassen.. Men så e de ;)

Saknar att kunna åka till babycafét, Tove har väl inte haft ngn större nytta av de men känns ändå tråkigt att inte kunna åka dit och vara sociala med andra mammor [en pappa] och bebisar..
Men imorrn blir de fralla för alla ;) Blir iaf jag, maria och marie.. Så får vi se om fler kunde..

Trööööööött! Hade varit skönt att sova nu, Tove gör ju de.. Hon somnade i soffan, härligt för henne! Min lilla gullunge! [hjärta] Men somnar jag nu blir jag helt seg och kan inte somna i tid ikväll sen.. Och då får jag hålla mig vaken nu ist!

Fotade lite igår, här kommer några av dom!
Denna var inte från igår
men så fin och stor
vår flicka är!
Vintern 2010-11Ska ner i frysen och kolla om vi har ngt att äta.. Eller alltså de har vi ju, men om vi har ngt som jag har lust att laga och är sugen på :P Hehe.. Får se vad de blir..
Ska upp och hämta en full tvättkorg med skittvätt och ta med ner.. Förbereda inför imorrn då jag tänkte tvätta.. Dags igen ju, egentligen för ett par dagar sen.. Men orkar inte.. Men måste ta tag i de nu.. Fast känner jag mig själv så kommer jag inte gå ner där nåt mer ikväll så inte lönt att sätta igång något nu då :P För de kommer ju ändå ligga tills imorrn ;) haha

Sen ska jag lägga in de kläderna jag sorterade fram innan till Tove.. Har ju understa byrålådan till förstora kläder, de som är en storlek för stort.. Så har jag bättre koll på de som kommer nästa.. Så jag kan ta fram de lätt och smidigt :)

Hittade bland annat en söt julklänning som Per också tyckte va gullig :P Får se om den passar Tove till jul, annars får vi ju ta den bruna hon hade på julbordet.. För den kommer nog passa då med tror jag.. E ju 74 båda två men de e ju så olika med dessa storlekar!!

Näe, nu ska jag ta disken.. För kom ju på att den väntar på mig i diskhon också :(

3 kommentarer:

Dessie sa...

Stoooooooooora bäbis-Tove! Söötis ;) Smidigt med byrålådan! :))
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

Melinda - mamma till Julia sa...

Hejsan!

DU vann presentkortet från Barntavlor.se!
Grattis! :) Jag mailar barntavlor.se så tar de kontakt med dig! =)

liindblaads sa...

Dagens lucka är öppnad, kolla om de va du, om inte kan du anmäla dig till morgondagens lucka :)
kram