torsdag 9 december 2010

10-12-09

Idag åkte vi hemifrån vid 09.30.. Skulle vara på BVC 10.00, där blev Tove vägd och mätt.. Skulle fått vaccinet med men hon har ju varit förkyld och haft febertoppar under två veckor nu [inte feber hela tiden] och är fortfarande lite rosslig och hostig ibland.. Läkaren skulle lyssna men va upptagen, så vi gick in på ÖF så länge, skulle ju ändå på sopplunch där senare ;)
BVC-sköterskan kom och vi gick till läkaren, och de va ingen fara med lill-tjejen :) Härligt! Han kollade henne i halsen och öronen, lyssnade på hjärta och lungor med.. Allt såg fint ut och lät normalt.. Skönt de! Men han tyckte dock att vi kunde avvakta med vaccinet till nästa vecka så hon kan bli lite bättre men snuvan..
Han skrev ut bricanyl på recept som vi kan ge när de blir för rossligt och jobbigt för henne..

Så blev alltså inget vaccin idag men hon väger 7495g, är 67cm lång och 41,5cm om huvudet! :) 5 månader och 5 dagar gammal :)

Det serverades kycklingsoppa idag :) Den va mumsig, va morötter och sånt i med, tror nog de va svamp i med? Men de fick jag inte med nån men har för mig jag såg de innan :P Hehe.. Så 20:- för soppa, macka och dricka e ju helt okej tkr jag :) När man dessutom kan ta fler gånger, så länge de finns mer soppa i grytan förstås.

Sen vid 14-tiden gick jag och Maria till ica en snabbis.. Efter de gick vi vidare till Camilla där vi skulle träffas, vi i föräldragruppen, på glöggmys! :) Nice! Vi va alla, eller näe, inte S med hennes bebis.. Men för övrigt va vi alla.. Även de 3 stora barnen va med :)
Det serverades 3 olika sorters glögg, vit, vanlig och en blåbär och nåt mer.. Gott :) Även pepparkakor, mögelost, lussebullar, "rispuff-snickers", mjuk pepparkaka [sockerkaka], kolor och eller va de nåt mer? Hmm, mitt minne alltså!! Helt hopplöst! ;)
Men de va hur trevligt som helst iaf! :) Tackar vi för :)

Jag och Maria gick mot bilarna, som vi låtit stå kvar på VC med tanke på hur dåligt de e med parkeringsplatser där Camilla bor! Vi gick iaf mot bilarna vid 17.00 tror jag? De där med minnet ja.. Haha..

Sen har de blivit lite soffmys och mat.. Nu sover tjejen.. Hoppas jag.. Men har varit uppe två gånger redan eftersom hon vaknat och skrikit.. Hoppas verkligen att natten blir bättre inatt! Måste ju vända snart!? Man orkar ju inte ha de såhär allt för länge!!
Inatt har jag varit vaken, ja Tove med, minst 1 gång i timmen och gått upp för dagen 05.30!! :/ [FEL sida om 6:an] Men fick iaf sova mellan 07.20 och 09.00 då Tove fick mat vid 07.00 och sen blev trött.. Skönt de för annars hade nog dagen blivit kämpig att ta sig igenom..

Näe, nu ska jag göra i ordning maten, eller vattnet och pulvret till Toves natt mat.. Sen ska jag lägga mig och hoppas som sagt att Tove sover iaf lite bättre inatt än vad hon gjort de senaste nätterna..

Natti

1 kommentar:

liindblaads sa...

Dagens lucka e öppnad :) kolla om de va du , om inte anmäl dig till lucka 11 redan nu i samma inlägg
kram