tisdag 29 november 2011

Tove

Det bästa som finns är att sitta på golvet [eller någon annan stans] och kolla på Tove. Hon leker så fint, är helt inne i sin värld och pratar/lever sig in i leken :) Underbara unge <3

När man pratar med henne så förstår hon, hon svarar tillbaka [oftast rätt också!] och hon frågar saker själv. Säger egna påhittade ord och härmas på allt!

Man blir utstirrad och genomläst från topp till tå. Hon vet precis hur hon vill ha det och hur hon ska få det [inte jämt men nästan]. Säger ifrån när det är något hon inte vill och gör det så alla förstår ;)

Hon utforskar mimiken i ansikte och lär sig använda sina kroppsdelar mer och mer för varje dag. Kommer ett nytt uttryck hela tiden ;) Sötnosen!

Från att födas utan tänder till att ha alla utom två som ett barn ska ha. Två "huggtänder" kvar i nederkäken som den ena är synlig och snart på väg men den andra syns inte till ;) Men det har gått fort. Första tanden kom på 8månaders dagen [nästan] och sen har det bara rullat på.

Snart kommer jag väl skriva om den första tanden som tappas, som ska läggas i ett glas vatten så tandfen kan ta den ;)

Rätt skrämmande att så mycket kan hända på bara 17 månader! Från att vara ett litet paket till att vara en egen individ.
En egen individ som är så högt älskat att det inte går att beskriva med ord!

3 kommentarer:

Dessie sa...

Aww <3 Underbara barn <3 Shit, säg inte så :O Är ju inte lång tid kvar tills Alicia ska börja lekis och tappa tänder!! :P Puuuuss <3

Paula sa...

Det går så fort !
Men jag måste säga att din lilla tös är en av de sötaste jag nånsin sett. Hon ser ut livfull och färgstark ut.
Du verkar vara en helt fantastisk Mamma och jag ser upp till dig :)
<3

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Ja den kärleken går ju inte att beskriva den är så enorm och det är faktiskt världens finaste, mysigaste, underbaraste jobb man kan ha att vara Mamma i alla fall enligt mig!
Och hon är ju bara för söt eran lilla sessa!!

Massor med kramar till er!