torsdag 18 november 2010

Vågar man hoppas?

Sen helgen har Toves mat och sovklocka nattetid ändrats! :O Skönt är de, men vågar man hoppas att de kommer vara såhär nu då?
Hon brukar lägga sig mellan 20-21 ibland lite tidigare och äta typ vid 19-19.30.. Då får hon gröt:
  • 1dl Gröt pulver
  • Lite mer än 3 skopor ersättning
  • 1dl vatten
Till de får hon ersättning i flaska, som hon sen fortsätter dricka/äta när vi är i sovrummet och ska sova..
Efter maten brukar jag bada henne, men inte varje dag nu längre eftersom att hon inte kräks lika mkt längre!! :D Ingen är gladare än jag för det!! :) Per e rätt glad han med!! :)
När vi badat, eller iaf bytt om till pyjamas så blir de lite mys i soffan en stund och sen blir de sovrummet och flaskan så gott de går.. Men som jag sagt innan så brukar de vara svårt att få i henne mat eller nåt från flaskan.. Och sen är de natti natt..

Hon har vaknat nån gång på natten, runt 00-01.00 och får då nappen.. Hon somnar om (har gjort de nu dessa nätterna iaf!) och vaknar vid 05-05.30 då hon vill ha mat.. Imorse vaknade hon vid 05.30 och pratade i sängen medan jag gick ner (ja, ner, eftersom att pappa Per lånade termosen).. Hon åt 55ml och sen somnade hon i sin säng igen :)
Vaknade vid 07.00 och då tog jag henne till mig i sängen och tänkte morgonmysa lite.. Vi somnade och sov till strax innan 08.00 :) Så mös vi i sängen till 08.15.. Hihi..

Såhär får gärna våra morgnar se ut ett tag tkr jag! Så jag hoppas att detta håller i sig! :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir de frukost, ska nog koka havregrynsgröt till min lilla tjej :) Återstår att se om hon tkr om de! :P Hehe.. Och ska nog göra samma med den som med pulvergröten, alltså göra den på ersättningen.. Och ist för mjölk och sylt på gröten ska hon få lite ersättning och äppelmos.. Men får se om jag gör de idag eller inte ;) De kan ju hända att jag blir lite lat å tar pulvret ist! :P Haha


För er som missat de och nu undrar varför jag använder så mkt ersättning i hennes gröt och mat, så är det bara för att hon inte får ngn flaska på dagen utan bara på nätterna.. Vill inte plocka bort ersättningen helt dagtid än då hon bara är 4½ månad gammal så därför blandar jag den i maten och hon får dricka de ist för vatten.. Ibland får hon vatten ist på flaska men oftast ersättning.. :)

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥ sa...

Vet inte om jag vågar hoppas heller...min fis somnade vid 22 och vakna vid 9 så halv tio fick han sitt första mål mat sen igår :)Hoppas kan man ju alltid! hihi

Kram