tisdag 14 december 2010

fejk-fylla!

Jobbade idag med, mellan 9-13.30 så lite längre idag än de brukar vara! :) Men de e ju bara skönt att de kan vara så ibland :)
Väl hemma busade jag med tove, gav henne mat och sen låg hon på golvet en stund och lekte :) Så har hon sovit från 15.30 till nu.. Hoppas +på att de går bra inatt med! :) igår sov hon ju till 17.00 också..

Ska se halv 8 hos mig, om 5 minuter!? Känns ju lite ovant kan jag tala om! Men va ngt som flyttade om i hela tablån.. Nån sport eller vad de va? Minns inte vad dom sa nyss på tv:n.. Haha.. Minnet är bra men ruskigt kort!!
~~~~~~~~~~
Uppdatering: De va ju svenska handbollstjejerna som spelar ikväll, därför tablån blev annorlunda! ;)
~~~~~~~~~~
Tove har fått ett blåmärke på kinden.. Pluttan då! De ska börjas i tid eller? :O Hehe.. Men inte så konstigt de blir märken på henne så som hon slår saker rätt i huvudet!! Haha..

Från och med imorrn tror jag de blir kommer vi gå från pampers till euroschopers blöjor.. Tänkte prova iaf.. Så får vi se hur dom är! Pampers kostar ju 110:-/paket och euroshopers kostar 68:-/paket.. Viss skillnad! Vet ju att de kommer skilja i kvalitet då med, såklart.. Men så länge hon inte stinker kiss och de inte läcker igenom dom så kan man ju ha dom.. :)
Men hittade nyss nån blöja i badväskan och nån i skötväskan så blir kanske nån dag till med pampers ändå ;) Haha..

Så klockren reklamfilm alltså!! ;) Haha

Inga kommentarer: