måndag 27 december 2010

Oops ;)

Glömde ju skriva innan hur de gått för Tove första natten i sitt eget rum ;)
Vi va hos vänner på kvällen så blev lite si och så med nattningstiden.. Men vi va hemma vid 00.30 igen tror jag klockan var och då fick hon flaskan, åt upp allt faktiskt.. Hon har börjat med de nu igen.. Så nu blandar jag så hon får 160ml.. 
Men iaf, hon somnade med en gång efter hon ätit upp.. Men hon vaknade efter en halvtimme ungefär av att hon hostade som bara den.. Men när jag gick in till henne och gav henne nappen somnade hon igen :)
Vaknade vid 05.00 och åt, 160ml där med :P Och när jag vaknade igen va de inte av henne utan av klockan! De kändes lagom skumt kan jag ju säga :P Gick upp 08.00 eftersom jag skulle jobba och hon vaknade till då när Per gick upp och tog på sig i hallen utanför hennes rum :P Men hon låg kvar och pratade till 08.10 så jag hann klä på mig och sånt :)
Goa unge! :)

Hoppas de går lika bra inatt, när vi dessutom är hemma och kan lägga henne i vanlig tid :)
Men de ska nog gå bra, där e lite svalare än i mitt och Pers sovrum så de har väl en positiv påverkan på henne med kan jag tänka mig ;)
Hon har sovit gott i sin säng på dagen idag iaf :) Hon bråkade dock med sin pappa innan så hon fick sova i vår säng då ist ;) Men så gör hon ju ibland.. Vill inte sova, men efter en stund somnar hon ju ändå ;) Man måste ju protestera lite :P Hehe..

För de e ju ingen som kan anklaga henne för att inte ha något humör!! Fy bubblan ;) Hon skriker, sånt hjärtskärande skrik när hon inte vill som vi vill!! Haha..

1 kommentar:

pernilla sa...

det där med humöret känns igen! jag tror det har med tjejer att göra.. killar hänger mest bara på och godtar allt, medan tjejer har vett att säga ifrån. på gott och ont..;-)