torsdag 16 december 2010

Spruta

Min duktiga älskling sa inte en knyst när hon fick sprutan idag :D Hon ryckte bara till liiiiite precis när K stack henne men sen va de inget :) Hon bara kollade på K, precis som om hon undrade vad hon höll på med! ;)

Sen gick vi som sagt till ica och va tillbaka på arken 40 minuter senare.. Massa prat och mys.. Jag och maria åkte vid 14 :P Då va jag en snabbis på konsum med.. Sen hem..

Nu sover prinsessan :) Hoppas hon inte blir febrig av sprutan.. Sist blev hon de men de va ju nästan direkt.. Eller inom ngn timme iaf.. Hoppas, hoppas! :)

Glee på tv nu och liggläge i soffan :D

Halv 8 hos mig och Robinson på tv ikväll :)

2 kommentarer:

pernilla sa...

Vad skönta att det gick bra med sprutan! amanda skrek som en galning när hon fick sina sprutor;-) varför avstod ni från andra sprutan?
hoppas hon slipper feber iaf!
kram

Hanna sa...

Tove skrek förra gången med, men inte så farligt.. Nu va de inget, blev lite chockad faktiskt! :P Duktiga tjej! :)
Men hon får ju som sagt inte den som svider mest heller så..

Hon får inte den mot öron och lunginflammation för att jag tkr det är sånt man inte vaccinerar mot.. Det är många vaccin nu för tiden som kommer och går..
Givetvis om det är så att hon får många öroninflammationer så kan hon ju bli vaccinerad, men vaccinet täcker inte alla sorter ändå..
En kompis har vaccinerat sin son och han har fått öroninflammation 4 ggr tror jag de är.. han är typ 1½ månad äldre än tove.. Så då kan de ju inte hjälpa så värst mkt.. Eller nåt ;)

Hon fick lite feber nu på kvällen så hon fick alvedon nu innan läggdax..
Kram