tisdag 28 december 2010

Wiiiee :)

Hämtade ut min julklapp idag, pappa som skickat som rekommenderat alltså kom den till ica i hjo.. ;) Det var en Digitalkamera som jag önskat mig! :) Tack tack tusen tack :) Kommer lite bilder som jag tagit med den här..
Tove fick nya nappar idag.. Fula, jag vet!! Men fanns inga andra som va för äldre än 6 månader [vilket jag va ute efter] och som dessutom va i latex.. Hatar den vipp-ringen.. Men Tove tycker den e bra för hon får lättare tag i nappen nu! ;) På ena bilden är det en julklapp som Tove fick av sin gamla-moster och blivande man, bodysuiten ;) Såå, söt! Sötare eftersom man kan hålla i benen på grodan, dom är ju lösa :P
Har jobbat lite idag med.. Måste komma ihåg att ta med mig kryddan på lördag bara!! Man skulle tydligen ha i italiensk salladskrydda.. Vi ska laga flygande Jakob, eftersom det är nyårsdag så är det ju inte öppet på så många ställen vid lunch-tid och framför allt inte i hjo! ;) Hehe.. Så därför lagar vi maten själv denna gången.. Ingen av oss har gjort flygande Jakob innan så de ska bli spännande :P Kanske inte blir ätbart ens!? Haha

Ikväll somnade Tove lite enklare, inte som de två timmarna de tog igår att få henne att sova.. När jag lagt henne behövde jag bara gå upp en gång, sen somnade hon.. Skönt!! Men sen vaknade hon en dryg timme senare och ville inte somna om! Skrek och skrek.. Så hon fick lite alvedon, kletade lite på tandköttet och så la jag henne igen.. Fick gå upp tre gånger och nu sover hon igen.. Hoppas de förblir så tills hon ska äta inatt.. Ingen blir gladare än jag då! :)
Säkert skönast för henne med om de blir så!

Har nyss ätit, idag blev de kotlett och såsen gjorde jag i stekpannan i de fett som blev av stekningen ;) Och stekt potatis till de.. Mumms :)
Njöt även av ett glas vitt innan maten :) Men nästa gång ska vi nog unna oss ett lite dyrare vin, ist för dessa 65:- så kan man ju få ett lite godare vin för ett par tior mer :P Eller så får vi nog fråga efter ett bra vin tror jag.. Vi kan ju inget som sånt ;)

Sötaste Mysan [katten] "fångade" den sista kotletten som blev över från middagen nyss.. Hon va först här inne å sprang och så for hon ut i köket med den sen.. Hon skrek, kallade på sin lilla bebis.. Men han kom inte, för han flyttade ju igår! :( Sen i köket gömde hon köttet i en tröja som låg på golvet och nu ligger hon mitt på köksgolvet och kallar :/ Usch, sånt här e inte kul!! 
Hon ligger å vaktar tröjan nu..

Här kommer de bilder från min mobil på kameran :) Satte på rep-skyddet man fick med, syns lite på första bilden [den till vänster].. Fick även en fin väska till kameran :)
Så nu ska de fotas ännu mer!! :)

4 kommentarer:

Dessie sa...

Naaaaaaaaaaajs! D hade tydligen varit snäll det här året! Det hade inte jag! :O Höhö. Fin Tove är i blått! Hennes ögon lyyyyyser när hon har blått på sig! Skitcool bodysuit! :) Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss

pernilla sa...

kul med en ny kamera! det vill jag också ha, finns många fina på rean som lockar=)
är det tänder på g för tove också? det är så synd om dom små när tandköttet spricker.. =/

är det lipfish-kläder som hon fick? vi fick också såna där figuren hänger ut från plagget, såå fina kläder=) jag älskar lipfish!

o skönt att hon somnade bra ikväll! det gjorde faktiskt amanda också för första gången på länge, behövde bara amma lite en stund efter läggning=)

♥TrollMorsan♥ sa...

Super duper kul jue!! Kameran behövs ju :)
Kram på er

Lisbet Lindell sa...

Kanon, du har varit snäll:) Ser fram emot många fina bilder här, KRAM Faster