söndag 16 januari 2011

Inte igen!!

Har åter igen fått ont i bihålorna :/ Trots att jag fortfarande tar kortisonnässprejet!! Usch och fy för detta :( Får väl fortsätta med de till de e slut [vilket e snart] och sen får jag väl ringa till VC igen :( Inte en sån som springer till doktorn hela tiden men såhär kan jag ju inte ha de.. Huvudet sprängs, ögonen ploppar ut och de dunkar hela tiden!

Idag har jag inte gjort så mkt med andra ord, vilat så mkt de bara gått men inte så lätt när man har en liten flicka som inte tycker om att mysa när hon nyss sovit.. :P Ja, inte annars heller.. Bara precis innan hon blir trött och jag lägger henne i hennes säng.. Tur hon kan roa sig lite själv ibland.. Jag sa lite och ibland va? Haha..
Nu sover hon, sent idag igen.. Jag vet! Men hon va ju inte trött förren 16.30.. Innan dess satt vi på golvet och lekte en bra stund.. Va uppe för en kvart sen ungefär och gav henne nappen men tyckte att hon då behövde sova lite till.. Men väcka på henne när jag skrivit klart här.. Synd men ett måste :(

Kvällen består av ännu mer vila och lite matlagning.. Eller nåt.. Kanske fortsätta städa? Audin ska in till verkstan med hjälp av en dolly [heter de så?] eller biltransport.. Man ska ju inte bogsera automatare! Så imorrn ska dom kolla på den, hoppas inte de blir en allt för dyr historia! Kan ju bli riktigt dyrt, av de lamporna visar och de vi utläst i audiboken och på nätet.. Men de återstår att se!

På tal om bilar! När jag körde hem idag, när jag va ca. 2½ km hemifrån, så började bilen rycka som fan!! Precis som om bensinen vore slut, men de stod att de skulle räcka i 77km till och mätaren va inte nere i botten heller! Billen ryckte så hela vägen hem, höll sig stadigt på de 60km/h jag höll och när jag va vid uppfarten och saktade ner, ja då slutar de!? Innan så hjälpte de inte om jag lättade på pedalen eller gasade, inget hände.. Men när jag nästan va hemma och lättade, då slutar de! Undra om jag vågar ta denna bilen till jobb imorrn??? Tror knappast de!!! Jävla skit! Usch va jag hatar bilar som inte går som dom ska!! Ööööhhh..
Men de e ju "bara" en bil så vad kan jag förvänta mig egentligen?? Jag tycker väl egentligen att man ska kunna förvänta sig att den ska gå som de ska, eller liksom rulla felfritt eller nåt.. Men de kan man ju inte.. Inte med nåt egentligen, inte bara med bilar..

Aja.. Sånt är livet?

1 kommentar:

Dessie sa...

Jävla bihålor! Jag hade problem med mina för en massa år sen för jag vägrade att snyta mig.. så hotade en läkare mig med att spola mitt system.. jag lovar att jag snyter mig sen dess! :P Pappa har alltid problem med bihålorna, och får en jättestark nässpray mot det.. som knappt hjälper det heller :/ Låter skummt med att bilen hoppar.. det gör/gjorde vår nu med, men Anders har fixat en massa med bränslefilter, avgasrör och gud vet allt och nu går den skitbra =D Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss