onsdag 9 mars 2011

Helt okej..

Ja, det är helt okej att gå upp 6.45 när man fått sova hela natten :D Även inatt har maten jag förberedde igår stått orörd :) Men det som skiljde denna natten från förra var att hon inte vaknade som hon brukar minst en gång :O Hon va lite krånglig att lägga igår då det bankades lite från källaren och de hörs i rören och elementen i hela huset. Så inte så konstigt kanske att hon vaknade igen och va lite rädd, det tog nog en halvtimme extra. För har för mig att hon sov runt 19.30 och jag vaknade 06.00 och var lite chockad över att de va ljust ute och att jag inte varit inne hos Tove än ;) Hehe.. Men jag somnade om och vaknade 06.45 av att hon låg och snackade/gnällde i sin säng :)
Duktiga tjej :) Stora tjej! :) Tiden går så fort :O


Fick ett väldigt tråkigt sms innan jag somnade med, usch! Lider med er! Håller tummarna och tänker på er hela tiden <3 H*n är stark och klarar detta också, hoppas!! <3 <3 <3

Näe, nu ska jag göra i ordning mannagrynsgröt till Tove så den hinner svalna innan hon ska äta :) Glömde ju köpa gröt till henne igår, så får se om jag kan komma iväg en snabbis [utan barn] idag så jag kan köpa de ;) Behöver batterier, Gröt, Glödlampor och Blutsaft :)
Håret växer och hon växer :)

1 kommentar:

Fiia sa...

Vad skönt att du har fått sova ordentligt, man blir ju som en ny människa!

Visst går tiden galet fort, tänk att dom små snart är ett år, crazy!