onsdag 23 mars 2011

[Hjärta] [Hjärta] [Hjärta]

Nu händer det grejer! I förrgår kunde hon inte. Igår ställde hon sig i krypställning [med ena benet under sig] och idag gungade hon fram och tillbaka i samma krypställning. Hon hasar ju sig bakåt och det går bara snabbare och snabbare ;)
Inatt har vi sovit ostört, la Tove 18.45 och hon gnällde vid 22 tiden när jag gjorde mig i ordning för sängen. Gav henne nappen och la henne på sidan. Så somnade hon om direkt :) Nästa gång jag vaknade va nog av kattungarna för Tove sov ;) Klockan var nog 04-05 eller nåt. Klockan 06.15 vaknade min solostråle och ville minsann inte somna om ;) Bara att gå upp, men har man fått sova på natten är det ju mer okej att gå upp då.
Behövdes ingen alvedon inatt, ser ut som att tanden har spruckit igenom helt nu så nu ska den bara upp mer på höjden ;) Men man känner den klart och tydligt, syns gör den med :P Men inte alltid min lilla dam vill visa den! [Envisa unge]
Hon fick välling 07.00 och nu har hon nyss ätit gröt ;) Haha, hungrig! Nu ligger hon i sin säng och sover. Jag sitter här och skriver och glor på internet, ibland är livet extremt orättvist! Förstår inte, är det inte meningen man ska det?

Idag börjar babysimmet igen :) Ska bli kul! Synd bara att några är sjuka :( Hoppas ni är friska tills nästa gång :)

2 kommentarer:

pernilla sa...

duktiga tjej=) passa på att njuta nu de sista dagarna med lugn och ro;-)

dessie sa...

Duktiga flicka <3 <3 <3