söndag 24 april 2011

Påskdagen

Kom hem från vännerna i morse och strax där efter åkte jag och jobbade en liten stund.
Vi blev lite rastlösa så vi kollade vad som hade öppet i skövde idag, Elins esplanad var öppet mellan 11-18 så dit åkte vi ;)
Skönt att komma iväg lite, men synd att så mycket är stängt. Men alla affärer hade ju öppet där vi va, fast vi gick ju inte in i alla ändå.

Tove somnade i bilen när vi bara hade en liten bit kvar och som vanligt vaknar hon när vi rullar in på uppfarten! Nu ligger hon i sängen och slår med nappen, vägrar somna!
Hon har blivit en riktig TROTS UNGE!! Testar hela tiden, mest mig.

Ringde en på babyskyddet innan :) Får se om han hör av sig igen, dom skulle eventuellt komma nu i eftermiddag! Hade ju varit skönt att bli av med den. Så kan man ju köpa vagn imorgon med lite bättre samvete! ;) haha
Har kommit fram till att vi behåller den vi har också och att vi har den nya när vi ska åka till exempel Skåne :)

1 kommentar:

dessie sa...

Hahahahaha, trotsig redan? Väääänta bara =D
Vad är det för vagn ni ska köpa? Vi måste ha en sulky, eftersom Alicia knappt sitter i vagn längre så känns det onödigt att släpa runt på den stora! Nu måste ni snart komma hit.. kläder & rskor tille Tovev ööööööverallt nu känns de som :D Haha. Hittade även 3 fina skjortor som du kan ge bort till nån som har en pöjk :D Hihi. Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss <3