måndag 25 april 2011

Annandag påsk

Denna dagen har spenderats mestadels ute, så underbart väder!
Jag och Per va i Skövde innan och köpte vagnen vi ska ha när vi åker långt eller inte har plats med den stora. Jätte nöjda är vi :) Hade presentkort på 500:- och sen va de en liten spricka i handtaget [som är lätt att tejpa] och vi kan ju inte vänta någon vecka på ny vagn så vi tog den ändå och fick 200:- rabatt för skadan :) Så vi gav i slutändan 599:- för vagnen. Det tycker jag är ett bra pris! En NY vagn :)

Hon sitter kanon i den och hennes fäll passade perfekt i den med :) Känns så tomt och kallt utan fällen ju! Haha
Vi har kollat på fåren och alla deras bebisar! :) Gungat, lekt i gräset, kollat på maskiner och alla lastbilar, motorcycklar och bilar som kört här förbi.

Skalade förbannat många potatisar innan, även två morötter. Ska koka de imorgon eftersom jag inte orkade innan ;) En omgång + morötterna är till Tove. Även en ärt-kompott och taco-färs ska blandas ner i hennes mat.
Resten av potatisen ska kokas och ätas imorgon. Dock kommer ju inte jag vara hemma då så det får väl killarna sköta då.
Jag och Tove åker till Hjo på förmiddagen. Ska först till babycaféet och sen ska vi handla lite fika och sätta oss i stadsparken där de andra i föräldragruppen också kommer vara :)

Här kommer lite bilder och sen ska jag sova!
2 kommentarer:

dessie sa...

Låter som en uuuuunderbar dag :) Tove är ju bara för söt på bilderna! Och katterna, dom vill jag ha, allihopa!! :D Fast vår katt ploppar väl ut sånna odågor när vi minst anar det.. så ska nock inte ha fler katter!! Haha. Nämen kolla, där va ju din gubbe med! Vill ha ett foto på dig, per och tove med en traktor och en kossa (eller två) i bakgrunden!!! Hade vatt kul att ha, och hade vatt kul för Alicia att titta på ;) Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss <3<3<3

♥TrollMorsan♥ sa...

Fina bilder!

Kram