fredag 20 maj 2011

Nestlé Jogolino Persika/Banan

Jag är med i en Buzzadorkampanj. Jogolino Persika/Banan. Jag hämtade hem paketet som innehöll 8 förbackningar med 4 yoghurtar i varje! Tove tyckte att dom va riktigt goda! :)

Osockard yoghurtmellis
Jogolino är en mellanmålsyoghurt som är speciellt utvecklad för barn från 10 månader och uppåt. Den finns i två smaker utan tillsatt socker. Jogolino innehåller kombinationen av två nyttigheter: frukt och yoghurt. Den innehåller kalcium, något som är extra viktigt för små barn med växande skelettt samt magnesium och zink. Det ska vara lätt för dig att sätta ditt barns goda matvanor redan tidigt i livet. Därför tillsätter inte Nestlé socker i sin barnmat. Det framgår tydligt av innehållsförteckningen på förpackningen där alla ingredienser som finns i en produkt måste anges. Naturligt socker har en viktig roll i en balanserad kost och räcker som smaksättning i små barns mat.

Vad är naturligt socker?
- Mjölk innehåller mjölksocker, laktos.
- Frukt och bär innehåller fruktsocker, fruktos och sackaros

Jogolino är skonsamt värmebehandlad och behöver därför inte kylförvaras. Att det dessutom går att äta direkt ur förpackningen gör Jogolino till ett smidigt utflyktsmellanmål. Det enda du behöver ta med är en sked!

Ingredienser persika/banan:
Yoghurt (62%) bananpuré (15%), persikopuré (10%), vatten, stärkelse, vasslepulver, mjölkprotein, naturlig arom (persika), mineralämne (magnesium och zink) samt kalcium.


Låter väl bra, va? :)

1 kommentar:

pernilla sa...

det buzza jag också=) mina kräsna barn älskar dessa!