måndag 11 juli 2011

Semester

Har varit ledig i en vecka nu och den veckan spenderade vi i Smålandsstenar, Gislaved. På en mysig liten camping med egen pool :)
Vi va där med vänner, hade platserna sidan om varandra så det var nära och bra :) Super mysigt men med ett lite tråkigt avslut. Men men. Tänker inte hänga upp mig på det men det är JÄTTE tråkigt att det blir så. Men så är det väl bara.
Alla har sina egna rutiner och trivs förhoppningsvis med dom. Annars får man ändra på dom själv. Inte andra som ska göra det åt en bara för att det inte passar.
Vi har valt våra rutiner och vart vårt barn vid det. Det är såhär vi vill ha det. VI mår bra av det.
Ni gör som ni vill. Det blandar ag mig inte i. Blanda dig då inte i hur vi gör.
Tråkigt. Tråkigt att du säger så om mitt/vårt barn! Men är det där du står, ja då vet jag det nu...

Åter till semestern!!! 
Har varit skönt att komma iväg från vardagen men kanske ännu skönare att komma hem igen? ;) Borta bra men hemma bäst. 

Vi hade tur med vädret, hade någon dag med moln och lite regn men efter strålande sol och massa bad en dag var vi brända kräftor hela högen ;) [alla utom Per och Tove] Då är det skönt med lite skugga två dagar ;) Härligt att det fanns pool på campingen, den va förvisso för alla [även de som inte bodde på campingen] men det var aldrig så fullt att det störde. Kostade 20:-/vuxen om man bodde på campingen och 40:-/vuxen om man inte bodde där. Helt okej pris :)
Vi hyrde en husvagn. Letade på blocket och hittade en fin i Falköping. Fick den sen för 500:- mindre eftersom de som hyrde den innan oss inte kom tillbaka den så vi kunde ta den på söndagen då det var bestämt. 
Så mysigt med husvagn! Får kolla i höst/vinter efter en egen :) Var givetvis jag som körde, så det var första gången jag drog husvagn. Andra gången jag drog något alls bakom bilen om man bortser från den gången jag bogserade ;) 
Det gick bra. Vi kom dit hela och hem lika så ;) Haha

När vi ändå var i de trakterna åkte vi till Ullared och gekås :) Va ju bara 5 mil dit så då kan man ju inte låta bli ;) 
Det fick följa med lite kläder till Tove, BH:ar till mig, sköljmedel, tvättmedel, tops, pincetter, läsk, strumpor och kalsonger till Per. Så inte så mycket. Jo en leksaks telefon till Tove. En sån med snöre på så man kan dra den efter sig på golvet om man vill, alltså har den hjul också. Som en bil fast en telefon. ;) Så plingar den när man "slår" [snurrar] in telefonnummer :)
Veckans bilder:

3 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Inget roligt slut låter det som.... tråkigt med såna personer.
Dock verkar det som ni haft en skön tid ändå i husvagnen och du är så stark Hanna och jag tycker du fixar Tove på det allra bästa sätt man kan, så ha ni era rutiner som ni mår bra av.
Ni är bäst! Tusen Kramar från Faster

Dessie sa...

Lilla fisken :D Uuuuuuuuuuuuuunderbara bilder, som vanligt :D Har tittat på filmen flera gånger idag :D Hihi. Puuuuuuuss <3

Madeleine sa...

vilka härliga bilder! kikar in hos er, såg dig på ebbas sida.

kram från madeleine