söndag 3 juli 2011

Sjukt!

Vid denna tiden för exakt ett år sen satt [försökte, men jag studsade mest upp och ner då de inte gick att sitta stilla under värkarna ;)] jag med värkar.
Hade pratat med Dessie och hon tyckte att jag skulle ringa förlossningen men jag tyckte de va lite onödigt då de säkert inte skulle komma någon bebis ändå ;) Jag va ju den första människan som skulle gå gravid resten av livet! Jag trodde de då i alla fall :P Haha. Man blir bra störd när man gått över tiden ;) Men det va ju klart värt det! Men kändes förjävligt just då, alla andra fick ju sina bebisar! Alla utom jag!!! ;)

Men jag ringde i alla fall till förlossningen men de va ju givetvis ingen brådska än :P Eller alltså, vi fick ju åka in om vi ville men jag klarade ju ut de bra hemma.
Per skulle ju duscha och vi skulle ju äta innan vi skulle någon stans! ;) Va lite jobbigt att grilla och äta korv samtidigt som jag hade värkar, men de löste sig ;)
Dammsög ju också! Det tog tid eftersom jag fick stänga av vid varje värk :P Men jag fick gjort de i alla fall :)

Helt sjukt att de redan gått ett år!
Morgondagen ska firas med tårta hos Toves gamla-faster :) Sen åker vi vidare till smålandsstenar med husvagnen. Jo ni läste rätt, husvagnen. Och JAG ska dra den! Har bogserat EN gång, kört släp EN gång och kört bajstunnan [traktorn] EN gång. Aldrig kört husvagn förr!!! Så HÅLL ER INNE ;) Haha

Så denna kvällen ska det packas. Har ju inte kunnat göra de innan eftersom jag gick av mitt fjärde nattpass i morse. ;) Men nu är jag ledig tills söndag kväll. Jobbar en enkelnatt då. Mellan söndag och måndag :) Sen ledig i två nätter ;)2 kommentarer:

Dessie sa...

Haha, ja det är verkligen sjukt att det är ett helt år sen vi hade det dära samtalet :D Uuuunderbara bilder på ETTÅRINGEN <3 Hoppas ni får en mysig semester.. och du... man KÖR inte husvagn.. man drar den efter sig i bilen som man KÖR! :D Mohahahha. Puuuuuuuuuuuuuss

Anonym sa...

visst är det helt galet att våra små är så stora nu!!
oooh får tove lockigt hår??=D

lycka till med husvagnen och grattis till sötisen=)

jag kan inte kommentera från min sida så då får det bli anonymt..

kram pernilla (pernisblogg=P)