fredag 26 augusti 2011

Spökar

Sitter och myser i soffan med orsbågar och kall cola :) Kunde dock varit liite bättre, sambon är ju ute och jobbar. Och antagligen kommer han vara det ett bra tag till eftersom det blåser lite och då blir det inte så blött i backen. Trösketider ;)

Idag vart det inget dagis för stora tjejen. Dom har nämligen inga barn på fredagar, än. Tove kommer gå varannan fredag i september sen får vi se hur mitt natt-schema kommer att se ut. Men eftersom vi bara skolar in nu så fick hon vara ledig.
Skönt också för hon är lite snorig, men bättre idag så bara en sån där kort förkylning på två dagar. Skönt det! :) Eller ja, tror inte att det är förkylning hon fått. Tror mer att det är kindtänderna som spökar lite. Två uppe [en på varje sida] har spruckit igenom, till hälften. Och en på höger sida nere spricker igenom när som helst. Så inte konstigt man blir lite gnällig och snorig då! Stackarn [Älskling]

Blev lite ändrade planer eftersom att Per va tvungen att jobba. Så jag jobbade bara två nätter och fick avboka de andra två. Har dessutom inte sovit alls efter detta nattpasset jag gick av i morse. Ska bli skönt att krypa ner i sängen snart :) Men det har gått hyfsat bra idag ändå trots att jag varit vaken i över ett dygn. Tove har ju hållt igång ändå så ingen risk att det inte händer något ;)
Va ute i förmiddags och klappade hästarna och kollade på maskinerna som grävde på åkern ;) Och nu i eftermiddags/kväll va vi ute i ladugården och tittade på kossorna som vi brukar. Åkte traktor då också :)

Sen va de in och äta gröt och macka. Efter de hoppade vi in i duschen, behövdes efter denna klibbiga dag. Tove med efter grötattaken i håret och så ;) Haha.
Tove sover nu mera bara en gång/dag och det är vid 13-tiden. I ungefär 1timme och så blir hon trött lite tidigare än vanligt på kvällen. Men inte så konstigt då hon varit på dagis och lekt och hållt igång ;) Hon lägger sig strax efter 18.30. Skönt med lite egentid på kvällen :) Fast det har vi ju haft innan med, inte alltid men ett tag :) Hon har ju lagt sig 19.00 innan, så ingen större skillnad ;)

Nu ska jag kolla färdigt på Mr. Beans semester på tv4 ;) Sen ska jag lägga mig! Äta lite mer ostbågar och dricka lite mer cola bara :P Hehe

Vad gör ni en Fredag som denna?

1 kommentar:

Livet går vidare.... sa...

Du är så duktig Hanna, jobba natt och inte sova och sen aktivera Tove på dagen, det märks så tydligt att hon är ditt allt :)

Min fredag, jobbade till 18.15 hemma 18.45 sen kvällsmat, titta på TV och sen stryka lite till TVn, (älskar att stryka)

:) Kramar från Faster