torsdag 3 november 2011

Date

Dagen har bestått av jobb, som vanligt ;) Efter de åkte jag hemåt och hämtade Tove, sen tillbaka till Hjo. Fika med några mammor och barn :) Va länge sen sist! Gud va barnen växer! Händer massor på den tid vi inte ses.. Dom blir så stora, så fort! Va ju inte så himla länge sen vi hade ett gäng små bebisar som bara låg stilla på sina filtar. Men nu, nu är dom precis överallt. Inte går dom, dom SPRINGER! Är överallt och tar varandras leksaker :P

Men härlig tid nu också, fast man kan sakna bebistiden! Och tiden innan det. Men skulle aldrig byta bort mitt liv mot något! Fast man ibland tänker tillbaka och undrar hur det varit utan barn. Men gör inte alla det? Eller bara jag som är konstig kanske? Men det bjuder jag på i så fall!

Bjöds på mumsig äppelkaka och kanelbullar. Uppskattat och väldigt gott :) Trevligt sällskap är ju inte helt fel de heller!

Imorgon är jag ledig, eller inte helt ledig. Men börjar inte jobba fören 21.15! Så då känner man sig hyfsat ledig :P
Ska spendera dagen i Skövde. Har tid för synundersökning 10.00. Efter det ska vi kolla på byxor och parfym till mig. Kläder till Toves dagis fotografering. Strumpor och strumpbyxor till henne med.
Jag vill kolla på LIFE och se om dom har såna inneskor som jag vill ha, mina är väldigt utslitna! ;) Ska också se om dom har arbetsskorna jag vill ha ;)

Mycket "vill ha" där ;) Men så är det!

Nu ska jag kolla det sista på Parlamentet och sen lägga mig. Natti natt

2 kommentarer:

Miriam sa...

Hej! Tack för kommentarerna! Som svar på din fråga angående vart man köper Weleda produkter. De finns i de flesta mataffärer, dessa köpte jag från coop men har även sett dem på Ica, IcaMaxi och på hälsokosten.
Ha det fint!/ Miriam

Melinda - mamma till Julia sa...

Hahah ojdå jag skrev visst lite för fort! ;)
Vilken charmig bild på lilla Tove i headern! Du lyckas alltid fånga så fina bilder på henne! Jag tycker att det är sjukt svårt nu för tiden.. :/

Jag har försökt på tradera x antal gånger, men blir alltid överbjuden haha! Otur! Men jag får fortsätta kampen så kanske jag har turen med mig nångång! ;)

Det är ju absolut inget fel på begagnade! Vissa är ju i nyskick! =)
kram!