fredag 30 december 2011

Senaste

Då var julen över och snart är det ett nytt år, 2012! Om bara två dagar är det nytt år. 31½timmar tills det är nytt år. Inte så lång tid det. Framförallt inte när jag ska jobba ;)

Jobbar fredag-lördag, lördag-söndag och söndag till måndag. Har ju nätterna där emellan därför lördag och söndag nämns två gånger ;)
Lite tråkigt att jobba nyår, men när man inte lämnar in om ledigt så får det ju bli så. Är nog värst för Per som får sitta hemma. Men han löser nog det med, kanske hittar han på något ändå :)
För när jag väl kommit till jobbet så brukar det ju inte kännas så hemskt ;) Jag var ju ledig över julen åtminstone ;) Man får se det positiva i det hela.

Hittade en del på mellandagsrean när vi fortfarande var kvar i Skåne, kul att hitta så mycket till bara mig :) BEHÖVDES! Handlar ju hellre till Tove när jag är ute. Har dessutom oftast inte tid att prova kläder åt mig själv. har antingen en sambo eller en dotter som drar i mig när jag är ute och handlar :P
Denna dagen delade vi upp oss så jag och mamma gick själva. Per, Thomas, William, Tove och Måns och C [hans tjej] gick tillsammans. Sen träffades vi och åt. Var inte bara vi som var där, men vi hittade faktiskt bord så alla fick sitta och rätt samlat ändå :)

Men nu är vi ju som sagt hemma och vardagen rullar på. Planerar, funderar och längtar en smula. Kommer nog bli bra allt när det väl är klart och tiden är redo. Eller något ;) haha.. Svammel, svammel, svammel :D

Nu ska jag och Tove leka lite på det iskalla golvet! ;)

Har ju förresten glömt att visa Toves nya matstol. Bjuder på en mobilbild så länge, utan barn på plats :P
Är en mörk VALNÖT färg. Super snygg är den!! Tycker vi då :)

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥Mamma till 8 Troll♥ sa...

Låter ju verkligen toppen med shopping på det sättet :) skönt att få hitta lite till sig själv :) Stolen var verkligen super snygg!!

Massor med kramar till er och Ett Fantastiskt Gott Nytt År till er!

sophie sa...

Hejsan! Delta gärna i min tävling där du kan vinna en valfri Suit of sweden :) Tar endast ett par minuter att delta :)

Kram