tisdag 21 augusti 2012

Fullt upp

Snart är det dags för mammabloggkryssningen! :) Ska bli så skönt att komma iväg lite, HELT SJÄLV! Va ju inte igår precis ;)
Åker mellan lördag och söndag, så än är det ett par dagar dit. Har jobbat två nätter och har en kvar, en natt som är extra. Aldrig fel med lite extra pengar ;)
Sen är jag långledig! Går på nästa Onsdag igen. Gött!

Fullspäckad dag imorgon, gillas! :)

Toves mage är fortfarande helt upp och ner. Dock har hon inte bajsat hemma sen i fredags morgon. Och på dagis igår igen. Dock har dom haft blöja på henne nu dessa två dagar :/ Idag hade hon till och med kissat i den :/ SUCK! Bara hon inte lägger det till en vana igen när det gått så himla bra utan några olyckor på jätte länge!
Dom har inte ens satt på de blöjorna jag tagit med, så undra om dom alltid lånar av andra barn eller hur det funkar på det stället?
Hon får i alla fall blåbärs proviva hemma och dricker det med god aptit. Äter och dricker som vanligt och är pigg och glad. Dock trotsig och trött när hon kommer hem efter en hel dag på dagis, men inte så konstigt ju!
Börjar dock misstänka att hennes "mag problem" beror på stress eller oro. Bytt dagis, ingen inskolning utan pang på 08:00-16:00 med en gång. Med bara ETT känt ansikte de två första veckorna och nu har det andra barnet från maskrosen också börjat där.
Blev biten efter 3dagar där också. Hon har börjat bita på fingrarna/händerna, kanske beror på stress och oro det med och inte en fas bara? hon har ju till och med får på fingrarna som hon bitit.. :/

Nu i dagarna har S [fröken från förra dagiset] märkt att hon börjar bli som vanligt igen. De andra nya fröknarna har ju tyckt det gått bra och att hon varit glad och så hela tiden, men inte S. Hon har ju sett skillnaden på Tove där och nu. Skönt i alla fall att Tove verkar komma mer tillrätta nu och bli sig själv igen.
Så nu kanske magen börjar ordna upp sig igen med.

Dessa flugor, tror jag blir galen!

Nä nu ska jag försöka mysa med en ledsen tjej som bara gråter och sparkas. Sen ska hon sova!

Inga kommentarer: