lördag 8 september 2012

Snabbis

Idag har vi varit på vift större delen av dagen. Började med en snabb visit i Kinnarp hos Anna :) Mysa lite bebis, inte så många fler barn hemma ju ;) Tove och E hade skoj i alla fall, lite bråk om duplot. Men så är det ju i den åldern och dom är ju lika gamla så inte så konstigt dom reagerar ungefär lika heller då ju :P

Tove blev helt förälskad i lilla E :) Ville inte släppa honom! Undra hur det ska gå när vi får vår egen lilla bebis? Hon skulle hålla och pussa på honom hela tiden ;)Alice har så skön sovstil, kolla själv ;)


Sen blev det lite lunch och efter det började vi rulla mot Mariestad. Hämta spjälsäng! :) Har tyvärr ingen bild på sängen när den är ihopsatt men tog bild på en söt detalj! Och på spjälskyddet.


En bild på Tove häromdagen, viktigt att hon själv få välja kläder på morgonen. Annars vägrar hon i princip ta av sig natta kläderna ;) Ja, med våld går det ju men får hon välja slipper man det ;) Sen att hon gärna vill byta kläder en sådär 150 gånger under dagens gång är ju en annan femma ;)


Per och en kompis fick lyssna på liten innan dom åkte. Lägre hjärtljud denna graviditeten än förra. Spännande! :) Jag kände en liten buff på utsidan häromnatten då jag jobbade så får se när vi får till det så Per med får känna det <3 19="19" :p=":p" allts="allts" att="att" bara="bara" det="det" ett="ett" fr="fr" g="g" hade="hade" halvtid="halvtid" heller="heller" idag.="idag." inifr="inifr" inte="inte" ju="ju" k="k" m="m" mig="mig" mycket="mycket" n="n" nbsp="nbsp" ndag="ndag" nna="nna" nner="nner" ntat="ntat" p="p" petande="petande" r="r" s="s" svagt="svagt" tag="tag" tiden="tiden" typ.="typ." utsidan="utsidan" v="v" va="va">
Har tvingat i min en skål med nudlar, tappat matlusten på sista tiden :/
Lite smör pop corn slinker ner nu till mitt isvatten. Spana runt lite på vinterkläder sen blir det nog sängen.

Inga kommentarer: