onsdag 20 februari 2013

Lite lyxigt?

De senaste dagarna har varit ganska effektiva. Hunnit med en helt del när Tove varit på dagis. Skönt att kunna storhandla utan att släpa med båda barnen till exempel :) Känns nästan lite lyxigt faktiskt ;) haha Och skönt för Tove att slippa följa med. Hon trivs ju på dagis och är ju hellre där än i affären där hon inte får springa som hon vill :P

Vi har plockat undan en del och samlat ihop lite annat skit som ska eldas upp. Blir ju en del kartonger och skit man samlar på sig.
Älsklingen dammsög, skönt att slippa göra det själv <3 p="">
Fikade på mackor innan så ska jag göra lasagne sen, ner och hämta upp köttfärs bara så får vi se om jag gör den när jag lagt Tove eller innan. Tror jag ska göra den innan så den är klar i rimlig tid med tanke på att Liten brukar bli hungrig vid 19-20 tiden ungefär.

Just nu ligger hon i sitt nest i vagnen och sover. Köpte fel batteri till babysittern, så typiskt! Men då kan vi ha det vi köpte till brandvarnaren istället. Men surt ändå! Men visst, babysittern går ju att använda ändå men surt när man vill kunna använda vibratorn i den med.

Snart hämta hem Tove. Får kanske besök sen med, skulle kommit innan men blir kanske nu efter lunch istället. Återstår att se :)

Inga kommentarer: