måndag 13 maj 2013

Ny vecka.

Idag hämtar vi Tove tidigare från dagis då hon (och vi) har tid på habiliteringen klockan 13:00. Sjukgymnast och arbetsterapeuten ska vi träffa. Minns inte om det var läkaren också!?
Sen ska vi några ärenden inne i stan.

Imorgon kommer prästen klockan 14. Så Per får nog börja lite smått om han är punktlig då jag ju hämtar på dagis då ;)
Är inför dopet på Lördag.

Avbokade och vaccinerade ju Ellen i förra veckan så vi har inget sånt inbokat på Onsdag som vi först hade.

Torsdag är det förskolansdag, så Tove ska dit mellan 9:00-11:00. Efter det åker vi nog till Hjo en sväng. Öppna förskolan eller något och hoppas det är några fler att leka med denna veckan!? Tomt förra ju :/ Men är ju ändå kul för Tove då det är annorlunda än hemma och andra grejer att leka med.

Fredag kommer pappa och Sussi upp. :)

Lördag är det dop och allt vad det innebär. Ska köpa vin och annan dricka bara, resten står svärmor för och Pers mormor :) Lyx! Är vi glada för :)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Nu ska jag bära ner tvätten jag samlade ihop där uppe så den är på plats i källaren. Lättast så för inte lätt att bära ner när man måste ha barn/en med sig ner :/ VILL HA TVÄTTMASKINEN UPPE, OCH DET ÄR SNART!! Aja, det löser väl sig.
Disken tog jag innan, tur man har diskmaskin! Synd bara man inte kan köra den när man vill då det ju är en fördel om det finns vatten till den och kossorna tar en del där ute ;) Haha.

Bygga färdigt grillen någon dag med. Det sista kan jag inte göra själv då delen som ska skruvas på plats är TUNG så räcker liksom inte med bara två händer till att både hålla och skruva :P

Kör lite utmaningar och träning i en mammagrupp på facebook. Peppar en lite att komma igång liksom. Denna månaden kör vi efter denna:

Inga kommentarer: