torsdag 20 juni 2013

Trött

Trött är bara förnamnet. Men kan inte lägga mig redan, eller kan man det!?

Tove har vaknat på tok för tidigt nu två morgnar. Igår 04:14 men då somnade vi om i hennes säng. Idag däremot kom hon 04:40 och tänkte minsann inte somna om! Sov nog en halvtimme totalt innan vi gick upp strax över 07. Suck liksom. Ellen vaknade då med.
Så när vi ätit frukost vid 08 la jag Ellen igen. Tänkte att det ju var lugna puckar, vi skulle vara i Hjo på öppna förskolan 10:00 ju. Men tji fick jag. Fick väcka liten 10! Så vi blev 30 minuter sena ;)

Tog liite extra tid att komma hem med.... Suck och stön! Men slutade ju bra i alla fall ;) Huvudsaken!

Fick hjälp på macken att pumpa alla fyra hjulen till vagnen. Ska maila butiken och klaga också då ena hjulet fortfarande inte tar emot någon luft. Pyser ut med en gång. Fick alla fyra hjulen den 18 maj! Två veckor senare pös luften ur det ena bakhjulet och efter ytterligare en vecka pös det ur det andra bakhjulet. Lagom kul med hjul som inte ens är en månad använda och bara körda med i gräsmattan i trädgården!
Ska fan ha nya!
Så typiskt när man haft vagnen sen försommaren 2010 och inte haft punka en enda gång förutom när Per pumpade för hårt så ena sprängdes ^^ Och nu har vi haft punka tre gånger på 4 månader!

Midsommarafton imorgon. vad ska ni hitta på? Här har jag ingen aning om vad som händer, om det händer något. Brukar inte fira till det så hemskt mycket, men är ju trevligt att komma iväg ibland hemifrån. Får se vad som sker!

Nu börjar barnen i föräldragruppen [Toves] fylla 3år. Stora dom blivit! Har gått så fort. Snart är det Toves tur :) Och på tal om att tiden går fort, när Tove fyller 3år blir Ellen [dagen innan] 5 månader!!  Hur gick det till då!?
Bildbomb! :)
Linas matkasse! :)

När blev du så stor!?

Kärlek

Lika bra att vara ute i god tid!

Gos!

Godis-letaren ;)

Fyller två funktioner! :D

Hon frös sa hon!? Haha

Söt-mupp!

Inga kommentarer: