tisdag 11 juni 2013

Varning, varning för klagoinlägg!

Denna dagen hade verkligen kunnat starta liiiiite bättre. Jag vaknade av att Ellen hulkade och kräktes vid 04. Men var bara lite slem och så somnade hon om en timme innan det var dags för mat. Tar flaskan dåligt nu, precis som storasyster gjorde!
07:10 kom en glad storasyster inskuttandes i vårt sovrum. Stolt som en tupp över att ha sovit i stor säng hela natten :)

Tove blev sur och puttade på något som låg på bordet vis frukosten så en bringare med saft åkte i golvet, 5 minuter senare råkar hon putta ett glas mjölk över bordskanten. Krångel och knappt någon frukost intagen för damen. Snart hämta på dagis. Skönt hon får leka av sig med sina kompisar ett par dagar i veckan.

Ellen är sur och vresig mest hela dagarna. Vägrar sova någon annanstans än i sin säng. Svårt när man är iväg bara. Vägrar famnen och vagnen. På tal om vagnen så är det punka IGEN på bakdäcken. Ledsnat för länge sen! Men när hon ändå inte gillar liggdelen så kanske det inte gör så mycket!?
Synd hon är så tung att man inte orkar bära babyskyddet så långt..

Nu sover hon äntligen i sin säng, lagom tills vi ska iväg för att hämta storasyster. Som vanligt.

Blåmärken på huvudet på ungen då den andra slår henne. Ont om tid för stora när lilla vägrar ligga ensam.
Hoppas verkligen denna fas är över snart. Enligt papperna [som hittills stämt] är det över om 1-1½ vecka. Pust!
För som sagt är det svårt att hinna leka och se stora när lilla bara gapskriker när hon får ligga själv. Tove vill ju jag ska leka med henne utan en liten i famnen. Hon sa till och med igår när hon var på toaletten att jag skulle lägga Ellen på golvet och komma själv.
Ibland önskar jag att jag kunde klona mig eller åtminstone hade ett par extra armar.

Lägg till en trotsig hund på detta och konstant värme på tre element i vardagsrummet. Betyder öppna fönster för att släppa in lite friskluft men med det kommer alla miljoner flugor in. Suck.

Noll energi till att städa heller, ser ut som kriget hemma. Leksaker överallt. Ta tag i det ikväll om nattningen går smidigt. Men då vill man ju bara sätta sig i soffan och andas. Men skönare att göra det när det är fint runtomkring förstås.

Hade varit skönt att få andas lite själv snart. Svårt.

Om någon ens orkat läsa igenom allt klagande, förlåt för sånt här inlägg. Men tvungen att skriva av mig lite.

1 kommentar:

Dessie sa...

Välkommen till min värld typ, fast utan hund och med skola, jobb och företag också :P Man får gnälla! Det ÄR ingen dans på rosor att han barn.. och dom som tycker det... KUL FÖR ER! Hoppas morondagen blir bättre <3 PUUUUSS