Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

tisdag 3 mars 2009

Efter ett dag-pass

Så, då va man hemma igen.. Att jag vart trött idag på jobb! Inte vaknat till riktigt nån gång heller, skit jobbigt!
Men som tur va så har jag vart "löpare" idag, så hjälpt till där det behövdes.. Alltså mest på andra våningen.. Men de går de med, man behöver ju lite omväxling mellan tjaten;) Hehe..

Söt min dam va idag;) Hon undrade lite försiktigt om jag hade ny pojkvän:P Men sen undrade hon inte mer.. Och de va nog tur, kommer ju bli as-jobbigt då de kommer ut bland dom boende att jag ska sluta om 10 dagar (10!!) Men ska väl ta de med dom nästa vecka;) Typ.. Massa tjat och ledsna miner.. Men tar de när de kommer:)

För jag e ju rätt omtyckt, hehe.. Mall-grodan som tittade fram:P Får den göra ibland:)

Ska till Dessie med familj snart.. Eller om en stund.. Med lite alsollösning:) Och jag kanske ska ta nårra kartonger:P Om de går för sig;)
Måste ju packa mer idag känner jag och inga lediga lådor på jobbet ju:/

Tack borgström! Ska ju låna kylväskan i helgen:) Annars hade nog min mat blitt förstörd, 2½ timmar i bilen kan ju vara lite jobbigt för frysvarorna säg;)

Rapar bara köttfärs nu:/ Isch! Åt ju pannbiff, stekt potatis och brunsås på jobb:) mums!

1 kommentar:

Dessie sa...

Tänkte på imorron gumman, jag tror inte att jag orkar :´( Du är visserligen inte så jobbig eller krävande att umgås med (haha) men jag vill passa på att sova, vila och inte göra ngt alls när lillan sover.. kan ju se om vi iaf kan ta en lång promenad på torsdag efter jobb? Puss