Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

torsdag 12 mars 2009

Hemma

Så, då va jag hemma.. Kom hit upp igår kväll runt 21.. Blev lite försenat i lgh i sk. fagerhult ju, tog fan två timmar at ståda iordning de sista! Men med pauser imellan med sms och sånt:P Men nu e den tom iaf..

Fick en fin blomm-bukett och ett halsband av dom på jobb:) Jätte fiint:) Har de på mig nu:P Snälla dom e:) Saknar dom.. Hehe.. Blir nog bra ändå.. Följa med på champagne-saffari i dec ändå? Hade vart kul:)

Efter många om och men så funkar nu internet, på de vanliga snabba.. Men efter ett tag stängs internet sidan ner och tkr de e ngt fel på sidan typ.. Allt bara försvinner.. Får väl ringa tele2 igen, andra gången idag.. Men innan fick jag 1 betalningsfri månad.. Dom kunde ju inte göra ngt annat så..

Tiger har anpassat sig bra.. Ligger här och sover.. Än så länge har han inte velat gå ut, han tittade ut genom altaldörren innan:P Så söt han va. Mkt som hände där ute ju;) Kanske vill gå ut ikväll.. Flick-kisen sprang in igår igen.. Haha.. Men hon vände fort;) Min kise fräste lite.. Haha..

Älskling e iväg och jobbar igen, körde ju skit i morse. Klockan ringde 03.15 tror jag de va.. Och jag blev såklart pigg då!!! Haha.. Men hade inte så stora problem att somna om igen ska jag väl säga:P
Han va hemma igen vid halv 2 och somnade rätt fort då;) Iväg vid 16.15..

Ska nog ta ngt att äta tror jag.. bara ätis skit och en drick-yoghurt ju.. Ska göra kyckling med pommes och bea-sås sen då mitt hjärta kommer hem.. Gott:)

Tvättar i vår nya maskin nu:) Eller ja, andra maskinen jag tvättar idag.. Men pallar inte använda torken så hänger upp de ist.. Fast denna maskinen får nog inte plats, hmm.. Har ju en kombinerad maskin, både tvätt och tork i samma.. Massa knappar som KAN gå sönder med.. Men bor ju i hyses-lgh så inte jag/vi som ska betala om de går sönder;)

Städa imon, ser ju ut som ett bombnedslag här hemma! Fixade lite med disken igår, den va ju inte avsköljd alls och då e de ju inte så lätt å diska de imon om man inte blötlägger de..
Rensade bland tvätten med.. Har säkert tre maskiner till att tvätta*Suck* Och en maskin tar ju minst 2 timmar att få klar! Men men.. Sen e de ju överstökat och då får vi tvätta lite oftare, eller ja, en gång i veckan typ.. Eller då de fylls upp till en maskin.. För detta e ju sjukt! Haha.. Men de e min kära älsklings förtjänst.. Han som inte tvättat, eller han samlade ihop tvätt på lite många ställen eller nåt.. Mkt va de iaf..

Näe om jag skulle tagit mig i örat och fixat lite här hemma.. Plockat undan de sista i hallen iaf och kanske dragit en runda med dammsugaren så man slipper ha inneskor på sig för de e grus överallt.. Och aska på golvet då älskling rökt med dörren öppen dom dagarna jag inte vart här:P Men nu får han snällt gå ut, men han köpte ju faktiskt snus ist nu, han och E ska ju försöka sluta nu så:) Lättare samtidigt ju eftersom att dom träffas varje dag typ..

Nu snöar de igen:( Nu får vädret eller gud där uppe i himlen bestämma sig! Ska de vara vår, då många snödroppar och sånna blommor vars namn är ovesäntliga;) kommit upp eller ska de vara vinder då de snöas stup i ett!? Hmm.. Blir ju lite förvirrad här.. Va ju ganska många minus inatt med.. Och bara 2 plus ute nu.. Eller va de 1?

Saknar min dessie gumman med! Hennes första ensamma dag hemma med prinsessan idag:) Gick säkert kanon.. Vi får vår hemtele överflyttad den 16:e så då kan vi ringa lite oftare igen ju:)

Jag och mina låånga inlägg;) Orkar ni verkligen läsa allt jag skriver? Jag kan ju vara lite besvärlig säg;) Men man vänjer väl sig!:) Haha Jag e ju inte så svår, eller?

2 kommentarer:

Dessie sa...

Jodå det gick finfint :) Är trött som ett as nu :P Haha, men har varit kul att ha henne alldeles för mig själv idag :) Klart man orkar läsa allt du skriver :D besöksräknaren hittade jag på susnet.se/tjanster så får du klicka dig fram, där e instruktioner för hur man gör när man har blogspot med :P Puss!

Anonym sa...

Ja jag pallar läsa..hehe...KLART ATT DU SKALL MED TILL CHAMPAGNE SAFARIT...vi har ju en stripppåle att försvara å den skall du upp å dansa runt i år,med mig!!