Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

söndag 14 november 2010

Härligt

Gav Tove gröt vid 07 och sen satte vi oss i fåtöljen i en halvtimme sen gick vi upp till pappa i sovrummet, la Tove i sin säng och jag kröp ner i sängen igen.. Älskade flicka vaknade igen 09.10 :) Skönt att få sova ett par timmar till! För de känns ju inte okej att gå upp vid 05.. Fast de gjorde jag ju inte heller men vi låg ju vakna från då iaf.. Gick ju som sagt upp vid 06.. Men ändå..
Eller Tove satt i sittern och kollade på barnprogram, jag la mig igen ;) På golvet sidan om :) Funkade i en timme så de va ju skönt de.. Men sov ju dock inte då..

Farsdag idag då.. Grattis till papporna i min närhet! [hjärta] [kärlek]

Kollar på idol reprisen och ska snart ta tag i städningen igen.. Per ligger i soffan och spelar snake ;)
Har tvättat upp all tvätt med, eller näe, de ligger en del på sovrumsgolvet på Pers sida sängen.. Men jag tvättar ju de som ligger i tvättkorgen så ;) Har slutat plocka upp från golv överallt! :P Elakt, jo kanske lite, eller? Näe.. Mohahahaha..

Snart ska jag ha en date med dammsugaren tänkte jag.. Kanske med dammtrasan med? Va ju ett tag sen! :O Den stora höst/jul städningen väntar med andra ord.. Kanske så att grejerna som bor i julkartongen hoppar upp på sina platser snart? Haha, Näe dom får nog vänta minst en vecka till!! Fundera ut en bra plats för julgranen med, om vi ska ha en detta året.. Hmm.. Sket ju i de förra året eftersom vi nyss flyttat hit och inte fått riktig ordning ännu.. Så, vad skyller vi på detta året? Katterna? Eller Tove kanske?

1 kommentar:

Dessie sa...

Klart ni ska ha julgran! Tänk ändå när ni tänder ljusen i den, och Tove får syn på allt fint som hänger i den och glittrar! Hennes ögon kommer glittra när hon tittar! =D Gör de iaf för hennes skull ;) Puuuuuuuuuuuuss