Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

söndag 14 november 2010

Nu började dagen..

Har varit vaken sen 05.00 (men inte uppe förren 06.00), då där va en dam som inte ville sova mera :( Men hon somnade lite innan 20.00 igår och vaknade vid 00.00 och fick nappen, sen vaknade hon vid 03.00 tror jag de va och fick nappen igen.. Sov sen till 05.00.. Men inte ville hon ha flaskan då heller.. Suck! De e så irriterande att hon inte tar den.. Hon suger lite och sen bara vrider hon på sig och gnäller.. Och nappen dög inte den heller.. Hon skulle helt enkelt vara vaken! :O
Så snart blir de antingen ett försök till med flaskan eller så får hon gröt ist.. Vill inte att matstunderna ska vara på detta viset ju och då e de bättre att ge henne fast mat, som hon faktiskt Tycker om och vill ha.. Hon skrattar och skiner som solen när hon får gröt eller mat :) Men inte med flaskan.. Och jag blandar ju faktiskt i 100ml ersättning i gröten och 30ml i maten, så den får hon ju i sig ändå.. Då borde de ju gå bra att skippa flaskan dagtid? Eftersom att hon ändå får i sig ersättningen, när hon åt den på flaska åt hon ju bara lite och sen böka.. Nu får hon i sig mer! 
Eller? Tänker jag helt fel? Vad anser ni? Vad hade ni gjort?
Hoppas de går att sova lite när tove med ska sova om en stund.. Men nyss gick de inte, men men..

Nu sitter Tove i mitt knä och kollar på sina fötter men nyss kollade hon på Dora utforskaren på 4:an, hon satt i sin sitter då..
Nu e de djungel george, de va nog inte lika kul ;)

Inga kommentarer: