måndag 13 december 2010

Första gången..

Idag va första gången jag inte behövde höra massa skrik/gnäll och inte behövde ha lite äppelmos på skeden samtidigt som Tove fick sin mat :D Hon har vant sig vid smaken med andra ord :) Rotfrukter och kyckling! :)
Igår fick hon potatis och rödspätta, de va väl okej.. Gick ganska bra för å vara första gången :) Men fy för vad hon rapade och vad dom luktade! :S Haha..

Jobbat lite idag med, mellan 10-12.30 typ.. Blir lite längre pass imorrn eftersom att vi ska iväg lite.. Blir nog bra ska ni se.. Hoppas de går bra här hemma med bara! :)

För idag ville inte Tove som pappa riktigt :/ Hon tog dock igen den sömn hon inte "fick" innan idag.. Hon somnade lite innan 14 tror jag klockan va och vaknade 16.45!!! Men har man bara sovit knappt 20 minuter på hela dagen innan så :P Synd om pappa Per bara som fick ta en jobbig gullunge innan bara.. Men e väl så ibland, hur tråkigt och jobbigt de än är! :(

Just nu ligger hon på golvet [på ett täcke, såklart!], håller i sin vänstra fot och kollar på förkväll ;) Hehe.. Emellanåt kollar hon på mig och pratar lite :) Sa jag att hon bara har en strumpa på sig? Gjorde nog inte de denna gången, men de e ju inget ovanligt att hon drar av sig den ena.. För inte kan man ha strumpan/orna på sig när man ska hålla i foten och smaka på den ;) [kärlek]

Bjuder på två bilder jag tog nyss :) Snäll jag e va?

3 kommentarer:

pernilla sa...

vad skönt att hon gillar maten! här kämpar vi fortfarande, men inget duger! i början älskade hon mat, men efter någon vecka kom hon på att det inte var så kul att äta, bättre med mammas mat;-)
kram

Ika sa...

Söt tjej du har! :)

Dessie sa...

Sötaste mini-grisen EVER! <3 Hälsa Tove och tacka för julkortet! :) hihi.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS