söndag 12 december 2010

Tredje advent :)

Idag är det tredje advent och alltså 12 dagar kvar till julafton! Känns dock inte som de.. Men hur ska de kännas egentligen? Har ingen vidare julkänsla, har jag nog inte haft på många år heller när jag tänker efter.. Vet inte ens om vi ska ha en julgran detta året heller.. Vart ska de stå liksom? Får väl hoppas att rummet här intill är inrett till nästa år så vi kan ha den där inne nästa jul :)
Aja, de kommer iaf bli en annorlunda och kul jul detta året! Tove finns ju :) Förra julen låg hon i magen, men hon va hemlig då.. Va bara Dessie som visste om att de bodde ngn där då.. Ja, Per och jag med förstås.. Eller vänta nu, har för mig att Per pratat med sin mamma om de med och kanske hade jag berättat för pappa och familjen då? Näe, har för mig att de va efter jul vi berättade.. Men skit samma ;) haha..
Nu svamlar jag iväg bara..

Natten va hyfsat bra, hon åt vid 02 och 06.15.. vaknade nån gång där emellan och fick nappen men va nog inte så många gånger tror jag.. Va vid 01 kommer jag ihåg, men sen va de nog inte förren hon åt och sen vaknade hon till vid 04.45 men somnade om själv den gången:O

Hjärtat kom hem ungefär då med.. Alltså vid 04.45..

Så när jag vaknade, eller när jag och Tove kom in och väckte på honom såg jag detta:

Calle kristiansson
Idol 2:an 2009

3 kommentarer:

Lindberg - KILLBLOGG sa...

okej, taack så mkt för frågorna :)

liindblaads sa...

Jaaa :D eller hur :D de e så kul där och mysigt

liindblaads sa...

nu är dagens lucka öppnad, kolla om de va du;)
om inte anmäl dig till morgondagens lucka :)
kram