fredag 31 december 2010

Vårdcentralen

Fick nog av de onda och mådde ju skit igår med.. Har mått skit tillräckligt länge nu och med tanke på att de e nyårsafton nu och massa röda dagar, eller iaf idag och sen helg så ringde jag vårdcentralen igår morse..
Fick komma dit mellan 10-11, då dom har sån öppen mottagning, infektionsmottagning..
Så jag och Tove packade oss in i bilen och begav oss till Hjo.. Väl där träffade vi på C, så inte bara jag som e kass.. :( Kanske va jag som smittade henne då jag va där och fikade förra veckan? Aja, inte nåt å göra åt de nu..

Jag fick iaf utskrivet kortison-nässpray, för min bihåleinflammation.. Misstänkte ju att jag fått de då jag läst lite på 1177 dagen innan och de kändes ju verkligen som att mitt huvud skulle sprängas! Och att tänderna skulle åka ur munnen på mig :/
Men de jag inte visste va att jag hade nedsatt funktion på höger lunga, så hon misstänkte att jag även hade lunginflammation! :O Så fick utskrivet antibiotika också.. Att jag va fullproppad med bakterier, jo så sa hon! ;) Haha.. Illa de!

SÅ nu äter jag antibiotika i tio dagar, alltså inget nyår för mig.. Fast de nya året lär ju komma iaf, de lär jag ju inte missa! Men om jag firar in de eller sover, ja de e ju en annan femma! Återstår att se hur jag mår och vad sällskapet bestämmer sig för.. Men middag här blir de iaf, som de ser ut nu..

Sista dagen 2010 idag alltså.. Om man ska lägga sig på soffan eller städa lite? Tove lär ju vakna snart ändå!?

2 kommentarer:

pernilla sa...

lägg städet åt sidan och kurera dig istället, det kan du behöva!=)

♥TrollMorsan♥ sa...

Krya på dig!!! & Gott Nytt År på er!

Kram