lördag 1 januari 2011

11-1-1

DÅ va de nya året här.. Blev dock inte som jag ville/planerat! Men hade en bra och trevlig nyår iaf!! :D Men har ju varit ännu trevligare utan lunginflammation och bihåleinflammation!! För de känns ju som om de sitter ngn å hoppar på mitt bröst.. Förs går luften ur mig och sen pressas den tillbaka :/ Hostar en del! Öööhhh.. Men äter ju antibiotika och tar ju kortisonspray så de borde ju bli bättre snart!?
Jobbade iaf inte idag och ska inte jobba imorrn heller :( Ska ringa imorrn eftermiddag och säga hur jag gör på måndag och tisdag.. Hatar å vara sjuk! Och varför just nu liksom? Men när man inte brukar vara sjuk, med undantag för dessa små förkylningar [med de räknas ju knappt som sjukdom eller?] så va ju sist jag va sjuk nyår mellan 08-09.. Då hade jag feber.. Men envisa jag jobbade ändå! Så hade feber i en vecka innan den gav med sig..Och innan dess va i början på 08, eller va de 07? Kommer inte riktigt ihåg ;) Men de va nog 07.. Då hade jag influensa i en vecka..
Tur man inte är sjuk oftare! ;)

Känner mig helt bakis idag, trots att ingen alkohol dracks igår! Men har ju knappt sovit nåt alls! :( De har dock tagits igen idag kan jag meddela ;) Tove vaknade 08 och kollade sen på tv till 09.30 och så fick hon mat och ny blöja.. La henne i hennes säng och hon vaknade 12 :) Då hade jag sovit i soffan jag med ;)
Sov sen mellan 14.00 och 16.00 då tove sov igen :)

Nu kollar jag på after dark med babsan! ;)

Leka med en bakis tjej nu.. Som alltså också har sovit fler timmar nu på dagen än inatt.. :/

2 kommentarer:

Melinda - mamma till Julia sa...

Sv; ja visst är den fin! =)
Usch, låter inte roligt att vara sjuk! Krya på dig tjejen!! Har du beställt någon tavla från Barntavlor ännu? =)
kram

Melinda - mamma till Julia sa...

Men vad konstigt!! De sa att de skulle maila dig! För du ska ju få en sån där kod så att du får 250 kr rabatt! Maila dem du! Och förklara att du vann tävlingen hos mig, de har säkert bara glömt det. Hon sa till mig att hon hade fullt upp när jag hade tävlingen, haha ;D