onsdag 19 januari 2011

När ska detta sluta??

Börjar bli lagom trött på allt kräks nu!! Dock e de inte lika mycket som innan men de kommer periodvis ganska mycket :( Och inte så att de bara e överflödet som kommer för ingen kan försöka inbilla mig att överflödet kräks upp efter 4 timmar!! ;) Haha..
Men de blir ju bättre, men jobbigt ändå och nu börjar de ju lukta ordentligt äckligt med!! Urk..

Som ja skrev igår så tyckte Tove verkligen om den maten jag gjorde igår, så idag ska jag göra lite till :) Dock har jag inte fler såna bra burkar! Men får ju ta plastpåse ist bara.. De går ju de med men dock lite enklare och smidigare med burkar! ;) Får väl svänga in på biltema efter babysimmet på fredag :)

Nu rivs de och rotas för fullt i rummet här intill :) Snart kanske vi får ett ordentligt tv-rum ist för soff-rummet vi har nu ;) haha..
Ska in dr och kolla på möbler sen, finns ju en del.. Kanske nåt man kan använda? Vet iaf ett vitt hörnskåp som jag tror vi ska ha inne på Toves rum.. Men får se ;) En soffa ska in till grannen och säkert en massa backar med papper och gamla pärmar..
Hoppas att trägolvet under heltäckningsmattan är fint, vore ju kul att behålla de då.. Återstår att se ;)

Ska tvätta en massa sen och rensa de sista i köket med.. Bara lite disk som ska diskas sen e där fint :) Hallen och övervåningen kvar sen.. Jo och rummet intill köket med förstås.. Där ska ju Hampus bo sen.. Just nu ligger han ju på soffan :( Men har ju ingen säng och så heller så :( Finns ju bara dyra på blocket och då kan man ju köpa ny ist, men de e ju dyrt de med.. :( Aja, de löser väl sig :P Tror jag.. Brukar göra de oftast, på nåt sätt..

1 kommentar:

Caroline sa...

Usch, vet precis hur det e. Julia kan fortfarande kräkas lite ibland, men det är väldigt sällan nu jämfört med innan. Hon kräkte ofta varje dag fram till någon månad efter hon blev 1. Enligt BVC och läkare så stänger hennes magmun inte sig ordentligt, och då kommer det lätt upp syra eller mat när hon rör sig, reflux kallas det. Om hon skulle gå ner i vikt och må väldigt dåligt så hade de opererat magmunmen på henne, men eftersom det har lugnat sig och hon går upp som hon ska så behövs det inte. Hoppas det lugnar sig för Tove snart för det är skitjobbigt när kläderna alltid luktar kräk :(. Kram