fredag 18 februari 2011

Fy för!

Dagen idag har varit rätt lugn. Tove vaknade vid 7.30 men fick ligga kvar till 8.10 :P Haha.. Snäll jag är va!? Men jag somnade om och hon låg där och pratade så hon led nog inte allt för mycket ;)
Sen sov hon i två timmar mellan 10 och 12.. Kanske hon vill ha in det på rutin? Och precis som att inte de räckte så låg hon och mös i pappas famn ett bra tag efter de och sen lite hos mig :) Mys humör idag med andra ord.

Va iväg och handlade lite efter lunch, lite nödvändigheter och gotte! Fy va jag är trött på hala vägar nu!! Usch.. Hatar när man inte kan gasa minsta lilla utan att däcken spinner och att det är så lurigt på vägarna på vissa ställen, barmark och nästa sekund är de blankis!

Nu slötittar jag på let's dans, kollar lite på datorn och [små] plockar i godisskålen ;) För en stund sen slank en portion med mumsig lasagne ner i magen :)

Undra om det ska bli en bra natt inatt? Än har de börjat bra i alla fall! La Tove strax innan 19.00 och har inte varit uppe en enda gång!! [peppar peppar ta i trä!] Än.. Men än har bara natten börjat, e ju bara kväll än för oss förvisso.. Men hennes natt har ju börjat ;) Aja återkommer med resultatet imorrn :P

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ sa...

Mysigt!! Saknar ER!

Kram

Melinda - mamma till Julia sa...

Vad skönt med 7.30 ändå, rena sovmorgonen! :D
Julia drar upp mig vid 6 nästan varje dag! :/ TRÖTTSAMT! Hahah! Gud va gott med godis!