onsdag 30 mars 2011

Håll igång

Idag tänkte vi gå bort till Stor och Liten i församlingshemmet, 9.30-11.30 är det öppet där. Har aldrig varit där innan av en kanske knäpp anledning ;) Men jag har tyckt att eftersom att Tove inte varit så gammal så har vi inte haft någon nytta av att gå dit! Haha.. Vi har ju istället varit i hjo på öppna förskolan där. Men nu tycker jag det är dags att gå dit och se hur det är där.
Tydligen så brukar ju "dagiset" som Tove ska gå på sen i höst vara där. Så då kan man ju lära känna dom lite innan och givetvis gå dit på besök med men kan vara kul att lära känna dom utanför "dagis" fyra väggar om ni förstår hur man menar ;)

Idag gick vi upp 07.00, ganska så exakt på klockslaget med :P Då låg tove i fotändan och skakade galler ;) haha  Hur hon sover har jag ingen aning om! Men vakna som Pippi långstrump gjorde hon idag i alla fall ;)

Ska packa väskorna för dagen och sen ska jag klä på mig. Tänkte att Tove ska sova sin förmiddagslur i vagnen så jag får gå en sväng extra innan vi går till Stor och Liten.
Sen är det ju babysim i eftermiddag :) Ska in en snabbis på antingen maxi eller coop efteråt med. Handla gröt och yoghurt till min lilla [kärlek]

1 kommentar:

♥TrollMorsan♥ sa...

Roligt med Stor och liten! Det har vi också idag men då jag inte har "gubben" hemma som kan vara med dom hängiga barnen får jag hålla mig hemma idag!

Kram kram