torsdag 3 mars 2011

Kasst!

Jobbade min första Torsdag idag, har bytt med den andra assistenten. Varannan Torsdag för att vara mer exakt.. Så jag har Torsdagen den veckan jag inte har helgen och då tar hon min Måndag den veckan jag har helgen, alltså en dag till ledig :) Långledigt är skönt :)

Städade i köket innan, skönt! Undra hur länge de förblir såhär :P Lagade mat samtidigt så va i köket från 19.00-21.00.. Ställde mig där direkt efter jag nattat Tove, så de tog ett tag.
Men jag plockade undan, plockade ur diskmaskinen, startade en ny och tömde den med ;) Skalade potatis och rullade köttbullar av 1 kg köttfärs. Brunsås blev de till och lingon såklart :) Mumma!

Imorgon blir det en sväng till Hjo, om vi kan låna någons bil? Hatar att inte ha bil!
Det är Tove som har tid på BVC :) Ska bli kul, för det är ju 2 månader sen vi va där nu! Fan va tiden går!

Nu ska jag lägga mig.. Jäkla kackel på tv:n.. Orka kolla på detta skitet, BB! Skit kasst men man fastnar ju vid de! Usch! :/

Jo, föresten! Jag la ju Tove 19.00 och hon har fortfarande inte vaknat! :O De brukar hon alltid göra ju, skönt att hon inte gjort de hittills :) För oss båda :) Satte upp ett påslakan för hennes fönster och balkongdörr innan med, så de blir lite mörkare på morgonen. Va ju rätt skönt när hon sov till 08-09! Men nu blir de ju ljust  tidigare så hon vaknar mellan 06.30-07.00.. Försöker iaf inbilla mig att de e för att de e ljust ute ;) Haha

Näe, natti natt :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, jag tänkte inte ens på att det är torsdag och att du jobbade idag :O Haha. Men har noll koll på dagarna nu! :P

Duktig du var i köket :D

Spännande med bvc! Hoppas du kan fixa bil!
Vill att ni ska komma ner snart.. Tove var ju bara TRE månader när jag såg henne sist! Ja och dig med såklart ;) Hade vatt sååå kul ju!

Alicia har också börjat reagera på att det är ljust på morgonen, då ska man gå upp! Haha. Rullgardin ska skruvas fast!!! :)

Puuuuuuuuss