fredag 18 mars 2011

Ljuset i tunneln!

Det har varit en relativt lugn dag som jag skrev tidigare att det skulle bli, eller skrev jag det? Men i alla fall ;) Jag har städat och plockat en del i köket så nu är det fint där igen, dammsög hela bottenvåningen med. Näe, där ljög jag! Inte inne på Hampus rum! :P Det tycker jag att han är gammal nog till att sköta själv! Inte jag som sitter i röran så inte jag som ska behöva lida och riva i de ;)

Idag blev det rester igen, dock inte samma rester som vi åt på lunchen igår. Då blev det ju chili con carne rester och idag blev det ugnsbakad [säger man så?] falukorv med potatismos :)
Ikväll ska vi äta kokt potatis, kotletter, sallad och sås :)

Nu sover Tove igen, eller igen och igen, idag blir det nog bara två sovstunder istället för tre som det blivit den senaste tiden ;) Samtidigt som hon slutade äta på natten började hon sova en gång till på dagen ;) Haha.. Men idag sov hon i 2 timmar och lite till första rundan. La henne lite över 8 eller va den närmare 8.30? Näe, de tror jag inte :P Och hon vaknade ungefär 10.45 :) Nu har hon sovit i 50 minuter ungefär. Hoppas hon sover minst 20 minuter till annars kan kvällen bli spännande :P Haha.

Fick ett trevligt samtal innan, jag har fått sommarjobb! :) Härligt! Jag fick välja lite hur jag ville ha det så det blev så här:
Vecka 26-29, Natt 65% + mer 2 av veckorna
Vecka 30-33, Dag/kväll 75% med chans till mer
Så jag är helnöjd! Det är på det äldreboendet där jag jobbade innan jag blev gravid :) Super bra eftersom jag trivdes bra där :)
Hampus och Per kommer vara hemma med Tove-bus :)

Nu ska jag baka ut brödet jag satte på jäsning innan :)

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ sa...

Vad roligt att du fått jobb!! Måste ju kännas toppen. Och dessutom när det är på ett ställe du trivdes på!!

Kram på er!

pernilla sa...

grattis!! vart ska du jobba? har inte du redan ett jobb som PA?