fredag 18 mars 2011

Imse vimse?

De senaste dagarna har Tove pillat med fingrarna när hon tar upp händerna till huvudet, eller alltså när hon sträcker upp händerna/armarna i luften ;) Och igår slog det mig, hon kanske härmar mig när vi sjunger imse vimse spindel?
När jag sjunger och gör rörelserna tystnar hon och kollar väldigt koncentrerat på mig ;) Och så flinar hon lite :P Men de kanske beror på att jag inte sjunger så bra? ;)
Hon slutar ju göra allt när kameran kommer fram, så inte så mycket som kommer med på film.. Men här kommer lite i alla fall :D

Idag vaknade min prinsessa 05.30! Med bajs i blöjan, så det var ju bara att gå upp och försöka byta blöja i mörker ;) I hopp om att hon skulle somna om igen.. Men de hoppet höll bara i 20 minuter :P Haha.. Men bättre än inget! 
Nu har hon ätit frukost, gröt med lite katrinplommon på :) Och så klart vatten i pipmuggen. 
Hon går/springer runt i hallen/tv-rummet i sin gåbil [eller heter det gåstol? Ähh, då får det bli gåbilstol! ;) Haha] just nu och pratar som bara den! Så söt :)
Hampus lagade [limmade] lådorna som var sönder igår, så idag ska jag sätta dom på plats. Inte säkert att lilla fröken kan öppna byrålådan i hallen då :P Men hon lär sig nog snart hur man ska hålla för att öppna lådorna med knopparna ;)

Lådorna på skötbordet blev också limmade så ska lägga ner blöjorna och handdukarna igen sen :) Ska även skruva fast den översta delen, innan de går sönder ännu mer :O
Funderar på om jag ska köpa ett sånt här istället? Tar ju dessutom mindre plats också, men då har jag inte lika mycket förvarings möjligheter! I dagsläget har jag ju tre lådor och ett "fack" på framsidan och sen ett hyllplan på vardera sida.. 
Och om jag köper de nya så finns det bara ett hyllplan, öppet. Sen kan jag förvisso hänga dit mina plast lådor, dessa, för den förvaringen kan jag ju ha på det nya skötbordet med. Hmm!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl en lugn helg, iaf för mig och Tove. Jo för Hampus med, men de brukar det ju bli! :P

Jo, föresten! Så här låg Mysan när vi kom ut i köket innan..
Undra om hon ville ha mat? Hon visade det väldigt tydligt i så fall :P Haha

3 kommentarer:

pernilla sa...

haha ja det ser ju faktiskt ut som att hon härmar imse vimse spindel=) duktigt isf!!!
i har sniglar-borde till oliwer och det var jätte bra tyckte vi! det kunde bli lite vingligt ibland men det var bara att skruva åt skruvarna lite. men det var jätte smidigt om man var tvungen att tvätta av bordet, då duschade vi snabbt och lätt av det=)
skönt med en lugn helg! det ska jag unna mig själv nästan helg hade jag tänkt=)

Emmy sa...

Jack gör faktiskt de första rörelserna till Imse Vimse, man döör det är så sött :)

Gose misse då !

Anonym sa...

Klockrent! Gud vad duktig hon är, det är ju ingen tvekan om att det är imse vimse spindel hon sjunger =D
Hahahaha, kisenmisen var NOG hungrig jaaa! ;)