onsdag 16 mars 2011

Underbart :)

Inatt var andra natten Tove sov hela natten! La henne 18.45 och när klockan var runt 20.00 vaknade hon, jag stod i trappan [nedanför i hallen, hennes rum är precis vid trappan där uppe] och lyssnade på henne. Efter en liten stund tystnade hon och jag hörde hur hon snuttade på nappen. Skönt att hon även på kvällen/natten kan stoppa in nappen nu :) Hon gnällde till en stund senare men tystnade lika fort igen och när vi gick och la oss vid klockan 23 [eller de va kanske 22.30?] hade hon inte vaknat nån mer gång :)
När jag sen vaknade av henne var klockan 06.00, jag provade att lägga henne till rätta men hon ville inte de så vi gick upp. Men det tycker jag är helt okej att göra vid den tiden så länge vi alla sovit ostört hela natten :)

Det är ingen som kan anklaga henne för att inte ha humör i alla fall! ;) Jag tänkte att hon kanske ville ha lite yoghurt till frukost istället för gröt. Men icke!! Hon blev helt hysteriskt ledsen och slängde sig bakåt i stolen, krokodiltårarna sprutade! Hon blev lite lugnare när hon fick nappen men inte helt lugn förren jag fixat gröt med katrinplommonpuré till henne ;) Haha. Gullunge :)
Nu sover hon sen 45 minuter och jag har hunnit med en dusch så nu har jag piggnat till ännu mer :)

Om ungefär en timme styr vi bilen mot Almnäs till Maria och Axel :) Ska äta frukost, leka och snacka skit ;)
Så nu ska jag förbereda lite och göra mig i ordning.

Jo föresten, jag vann de glassarna jag var med och tävlade om :D Najjjjjjjjjjjjjjjjjjs!! :) Dom kommer Tove gilla!
Här kommer en bild på Tove från i morse:
Har man ingen napp
så tar man vad
man har ;)
En film på Tove härm-apa :)

1 kommentar:

priscilla sa...

hej!
Tävlar ut ett spa kit hos mig :-) kika in om du vill!