tisdag 5 april 2011

Öppethus

Idag har jag jobbat lite på förmiddagen, skönt att komma iväg några timmar :) Både längtar och våndas [?] inför jobb starten i sommar! Men de kommer gå kalas men jag då? Haha.. Hur ska jag klara av det? På natten är ju en sak, då sover ju Tove [förhoppningsvis] ändå. Men när jag andra perioden ska jobba dagar och kvällar, hur ska de gå då? Många timmar utan min lilla tös! Men hon är inte så liten längre. Börjar bli stor nu! Om tre månader blir hon 1år!
Om 8 dagar har hon varit utanför magen exakt lika länge som hon var i min mage. Sjukt ju!! Har fortfarande inte hittat handbromsen..
Men underbart att se henne utvecklas :)

Mellan 15.10 och 16.35 var vi på öppethus på maskrosen, det familjedaghem som Tove ska börja på i höst :) Dom håller till i ett sånt hus som jag och Per bodde i innan, vi bodde då i ena lägenheten och hade en granne i andra. I detta har dom slagit ihop två sådana, alltså dom har ett hus [som var delat i två lägenheter innan] där dom öppnat upp ett dörrhål så det är öppet mellan lägenheterna. 
Jättefint! Tror nog att Tove kommer trivas kanonbra där. Underbara fröknar och mysiga barn :) Och precis så som jag vill ha det :)

Imorgon är det STOR & liten :) Efter det ska Tove sova middag, äta lite sen är det babysim igen :) Om inte förkylningen blir värre under natten och morgonen förstås. Men så ser planerna ut än så länge i alla fall.

Blir ingen Skåne resa nu i dagarna :( [Hjärta]

Nu ska jag ta mig en kall cider [om inte Per tagit med sig alla kalla?] och hälla upp lite onyttigt i en skål! För det är jag värd :P Anser jag i alla fall :) Haha. 

På tal om vikt, när jag blev gravid med Tove vägde jag, eller det vet jag inte :P Men när jag var på inskrivningen i mitten av december [var då i v. 14] vägde jag 65kg [eller var det 64?]. När jag vägde mig i helgen visade vågen [med bara t-shirt på] 60.3kg.. 
Inte konstigt att INGA kläder passar längre! Och då menar jag inga! Inte ens mina jeans som jag köpte 2006 men aldrig använde hemma eftersom jag ångrade mig och tyckte dom var för små. 
Hittade mina [något trasiga på knäna och rumpan] favorit byxor jag köpte i Turkiet 2005, Dom passar men då har jag förvisso leggings under eftersom det är massa hål i byxorna ;) Men dom blir stora när jag använt dom ett tag! 
Dyrt bekymmer detta!

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ sa...

Kul att "dagiset" verkar bra!!
Det där med kläder är ett bekymmer ja... och ekonomiskt drabbandes ja!
Ha det gott!

Kram

Melinda - mamma till Julia sa...

Åh jag önskar att jag kunde väga 65 kg, då skulle jag känna mig smal :D haha :D
jag kommer också till arken på torsdag en liten sväng, om inte så var jag där i dag och gav Ulla en massa neutrogena som man kan ta när man är där =) men jag kommer nog, och då tar jag med fler =)