fredag 8 april 2011

Tog min chans!

Tvätta, tvätta och åter igen tvätta.. Undra hur många maskiner jag kört dessa dagarna? Undra när jag ska lära mig att tvätta typ en gång i veckan så det inte blir så mycket tvätt varje gång ;)
Berget sjunker och blir mindre! Väl det att man ser ett slut på eländet! Men har fortfarande en tvättkorg där uppe som är proppfull [med Pers kläder] och så har jag sängkläder där nere. E till dubbelsäng så tar lite lite plats, fyller nog två maskiner om inte tre med det.
Tvingade Hampus att samla ihop sitt och att han samtidigt skulle dammsuga på sitt rum för de behövdes! Knappt lönt jag tar köket då han öser ut massa skit från hans rum sen ;) Haha. Han gjorde det inte utan protest, har sagt till sen i förmiddags och då körde jag till och med in dammsugaren mitt i rummet ;) Inte ens de fungerade. Nu ville han ha en cider och de kunde han ju få OM han tog sin tvätt till källaren och startade maskinen och dammsög på rummet ;) Jag såg min chans och tog den! Nu är det gjort och han fick sin cider :P


Blinka lilla stjärna där, hur jag undrar var du är.. [hjärta]
Kan inte föreställa mig hur din familj och släkt känner sig. Jag mår dåligt över vad som hänt och hur mår inte alla dina nära då? Sånt här ska inte få hända.. Men det händer lik förbannat! 
Du kom till änglarna på tok för tidigt!
Skänk en slant du med! Gå in på www.barncancerfonden.se 

3 kommentarer:

dessie sa...

var älskade ängel <3

pernilla sa...

men usch, har ett barn du känner gått bort i cancer..?=( så fruktansvärt när barn drabbas!!

för övrigt har jag nog aldrig tvättat så här mycket som jag gjort den här veckan heller! minst ett sängklädesbyte/dag plus nerspydda kläder, filtar och soffkuddar..! men nu går sista maskinen för dagen iaf=)

♥TrollMorsan♥ sa...

Usch hemskt när dom försvinner för tidigt! Känner med familj och nära. Beklagar verkligen.

Kram