fredag 8 april 2011

Bestiga berg!

Vad tycker ni om min fina påsk färg i bloggen? Lite tjuvstart, jag vet *fniss*. Men blev så sugen på våren och då ligger ju påsken närmast!
Kommentera gärna! Både positivt och negativt. kan ju inte göra något åt ev. fel och brister när kommentarerna ekar med sin frånvaro! ;)

Idag fortsätter jag att bestiga det tvättberg vi har liggandes i källaren. Har burit ner en av de två tvättkorgarna från sovrummet också. Sen har jag lite kvar i Toves gamla tvättbalja, så jag börjar se att det inte är helt omöjligt att bestiga detta berg ;)
Nu är det som sagt de två tvättkorgarna kvar [och lite sängkläder] men det är mest Pers kläder, de kläderna som lätt hamnar på hans sida sängen ;) På golvet då alltså :P Haha.
Men de ska ju tvättas de med!

Ska gå ner igen efter att jag skrivit klart här, Tove springer i sin lära-gå-stol. Snackar som bara den och rotar i mina byrålådor ;)

Någon mer som blir av med nappar? Toves bara försvinner spårlöst! Fattar inte vart dom blir av. Köpte två nya igår. Ska ha 6 stycken här hemma men hittar bara 3?
Kollade under hennes säng [eftersom hon ibland slänger ut dom när hon vaknat] men där va igen.

Idag kommer T och ska fixa med vår diskmaskin. Koppla om lite med rören så vattnen hamnar direkt i avloppet istället för att först komma ut i vasken och sen ner i avloppet. Förstår ni vad jag pratar om?

Nu sjunger hon imse vimse spindel, fast på sitt sätt och språk ;) Så söt! Gör rörelser också :)

Tvätten va de ja.

2 kommentarer:

♥TrollMorsan♥ sa...

Jätte fint i bloggen!! Vill du ha hjälp med bakgrunder eller annat gör jag det gärna :)
Ja det där med nappar dom har en förmåga att bara spårlöst försvinna jag vet... mycket konstigt!

Ha det gott!
Kram på dig min vän

Malin sa...

sköningen tove då! här hemma går napparna med upp i rök hittar aldrig alla men dom kommer fram titt som tätt dock inte alla konstigt nog!!